Nieuw: Madame Fromage

madame fromage leeuwarden kaaswinkel

Jong, oud, schimmel, geiten, komijn, we kunnen er geen genoeg van krijgen: kaas! Bij Say Cheese denken ze daar precies hetzelfde over. Daarom openen zij aanstaande vrijdag (3 mei) hun tweede kaas- en delicatessewinkel aan het Ruiterskwartier.

Madame Fromage is het geesteskind van de mensen achter fabriekswinkel Say Cheese op de Tijnjedyk 91 in Leeuwarden. Deze winkel opende op 1 april 2010 en bestaat dus al meer dan 9 jaar. Dagelijks verlaten vele enthousiaste klanten de heerlijke drukke en bijzondere winkel met de allerlekkerste kaasjes en de leukste koopjes. En daar zijn ze natuurlijk superblij mee. Ondertussen hebben ze de afgelopen maanden de zeilen bij gezet en zijn ze druk geweest met een tweede kaas- en delicatessewinkel in het centrum van de stad, en wel aan het Ruiterskwartier 24, het voormalige Lekker en Meer.

Het is nog een paar nachtjes slapen en dan opent op vrijdag 3 mei om 9:00 uur hun gloednieuwe winkel met een tikkeltje eigenwijs concept Madame Fromage. Ze laten de opening niet stilletjes voorbijgaan en zorgen voor een feestelijke openingsdag vol spetterende aanbiedingen. Ga jij vrijdag een kijkje nemen? Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en volg Madame Fromage op Facebook!


R

3 Reacties op “Nieuw: Madame Fromage”

  1. Mooie winkel met veel meer producten dan alleen maar kaas. Gelukkig dat er weer in winkel daar gekomen is na bijna een jaar leegstand. Succes gewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *