Jumbo Lieuwenburg sluit definitief na brandincident

Lieuwenburg, Leeuwarden – Na een verwoestende brand in april heeft Jumbo Lieuwenburg, gelegen aan de Lieuwenburg in Leeuwarden, helaas aangekondigd dat de winkel niet meer zal heropenen. De brand veroorzaakte aanzienlijke schade, waardoor het voor Jumbo onmogelijk werd om de deuren op deze locatie weer te openen.

Deze trieste mededeling werd gisteren op de officiële website van Jumbo geplaatst, waarbij de afgelopen weken duidelijk werd dat heropening niet haalbaar was. Hoewel het een teleurstelling is voor de lokale gemeenschap, nodigt Jumbo klanten van harte uit om hun boodschappen te doen bij andere Jumbo-supermarkten in de stad, zoals die op het Johannes Kolfplein en het Cambuurplein.

Het sluiten van Jumbo Lieuwenburg markeert het einde van een tijdperk voor de buurt, waar de winkel een belangrijke rol speelde in het dagelijks leven van veel bewoners. Hoewel het een moeilijke beslissing was om te sluiten, blijft Jumbo zich inzetten voor het leveren van kwaliteitsproducten en uitstekende service aan klanten in andere vestigingen.

Voor een volledig overzicht van alle winkels in Leeuwarden, inclusief de andere Jumbo-vestigingen, kunnen consumenten terecht op de officiële Jumbo-website: https://www.jumbo.com/winkels. Hier kunnen ze de dichtstbijzijnde Jumbo-vestiging vinden om hun dagelijkse boodschappen voort te zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *