Pathé Leeuwarden filmladder |  18 t/m 24 mei

Hier is een samenvatting van de films die draaien in Pathé Leeuwarden van 18 mei tot en met24 mei:

🎥 Fast X: Beleef de adembenemende actie van de onverwoestbare Fast & Furious-reeks in Fast X. Dom Toretto en zijn familie staan oog in oog met hun gevaarlijkste vijand ooit. Een meedogenloze tegenstander uit het verleden is vastbesloten om alles wat Dom liefheeft te vernietigen. Mis dit spannende avontuur niet!

🎥 Geheugenspel: Duik in het mysterie van Geheugenspel. Op het landgoed van de familie Deridder wordt het lijk van Nathalie gevonden, een meisje dat 25 jaar geleden op 16-jarige leeftijd verdween. Deze lugubere ontdekking brengt lang verborgen misdaden aan het licht en brengt familiegeheimen aan het wankelen. Een verleden dat het heden overschaduwt, met verstrekkende gevolgen.

🎥 Love Again: Laat je betoveren door de romantische komedie Love Again. Mira Ray stuurt berichten naar het oude mobiele nummer van haar overleden verloofde, niet wetende dat dit nummer nu in handen is van journalist Rob Burns. Rob raakt geïntrigeerd door Mira’s berichten en vraagt de hulp van superster Celine Dion om Mira in het echt te ontmoeten en haar hart te veroveren. Een verhaal vol humor, liefde en onverwachte wendingen.

Koop jouw kaartjes alvast via www.pathe.nl/leeuwarden en geniet van een avond vol filmplezier! We verwelkomen je graag met een bakje verse popcorn in onze bioscoop. 🍿🎬 #PathéLeeuwarden #Filmavond #FastX #Geheugenspel #LoveAgain

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *