Snackbar Het Vliet Te Koop: Grijp deze Unieke Ondernemerskans!

Snackbar Het Vliet is een bekende en populaire snackbar gelegen aan de rand van het centrum van de stad. De snackbar heeft een uitstekende reputatie opgebouwd bij zowel de lokale bevolking als de toeristen die de stad bezoeken. Met een ruim assortiment aan snacks, patat en sauzen, biedt Snackbar Het Vliet een breed scala aan heerlijke opties voor elke smaak en voorkeur.

Het interieur van de snackbar is sfeervol en uitnodigend, met voldoende zitplaatsen voor klanten die willen genieten van hun maaltijd ter plaatse. Daarnaast biedt de snackbar ook afhaal- en bezorgservices aan, wat betekent dat klanten ook thuis van hun favoriete snacks kunnen genieten.

De locatie van de snackbar is uitstekend en gemakkelijk te bereiken, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. De snackbar is gelegen aan een drukke straat met veel verkeer, wat betekent dat er veel potentiële klanten zijn die langslopen. Daarnaast is de omgeving van de snackbar zeer levendig en heeft het een hoge voetgangersstroom, wat de verkoop verder kan stimuleren.

Het bedrijf wordt momenteel te koop aangeboden vanwege de eigenaar die met pensioen gaat. Dit biedt een uitgelezen kans voor een nieuwe eigenaar om een succesvol bedrijf over te nemen met een uitstekende reputatie en een loyale klantenkring. De nieuwe eigenaar kan profiteren van de bestaande relaties met leveranciers en de bekendheid van de snackbar om de verkoop te verhogen en het bedrijf verder te laten groeien.

Kortom, Snackbar Het Vliet is een goed gevestigd en winstgevend bedrijf met een uitstekende reputatie en een loyale klantenkring, dat een uitstekende kans biedt voor een nieuwe eigenaar om een succesvolle onderneming voort te zetten en verder uit te bouwen.

voor meer info: https://edensmakelaars.nl/aanbod/snackbuffet-het-vliet-te-leeuwarden/?fbclid=IwAR3wZqy5mxRtfH4d-EI4rYq2NZ5JIBuoQDxL-LA9cQdDywkYRCmyb_Lo1xE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *