Ljouwert Culinair: Proef de smaken van Friesland met live muziek en gezelligheid.

Ljouwert Culinair is zonder twijfel een van de meest populaire evenementen in de Friese hoofdstad. Elk jaar weer trekt het duizenden bezoekers vanuit alle hoeken van het land die willen genieten van heerlijk eten, drinken en gezelligheid. Dit driedaagse evenement staat bol van de culinaire hoogstandjes van Friese restaurants en delicatessewinkels.

Gedurende het evenement zullen tientallen restaurants en delicatessewinkels hun kookkunsten tonen en heerlijke gerechtjes bereiden. Bezoekers kunnen genieten van een uitgebreide selectie aan smaken en gerechten, van traditionele Friese gerechten tot internationale lekkernijen. Er is voor elk wat wils!

Op zaterdagmiddag is er zelfs een speciale kindermiddag gepland, waar de jongste bezoekers kunnen genieten van leuke activiteiten en natuurlijk ook lekker eten. Er is niets leuker dan zien hoe kinderen nieuwe smaken ontdekken en genieten van lekker eten.

De deelnemende restaurants zijn zorgvuldig geselecteerd om een breed scala aan smaken en gerechten te bieden. Zo kunt u bijvoorbeeld genieten van het beste vlees van The Meat Room, de authentieke Spaanse tapas van Las Tapas, de heerlijke burgers van Bajes Street Food Club, en de lekkerste bagels van Bagels & Beans.

Daarnaast zijn er nog tal van andere restaurants en delicatessenwinkels die hun deuren openen tijdens Ljouwert Culinair, waaronder Keukencafé TOTT, Paddy O’Ryan, Grand Café Post-Plaza, Eindeloos, Proefverlof, Roast, De Walrus Leeuwarden, De Groote Wielen en Banhs & Boba.

Ljouwert Culinair biedt ook de perfecte gelegenheid om kennis te maken met lokale producenten en ambachtslieden. Zo kunt u bijvoorbeeld proeven van de lekkerste Friese kaas, gerookte vis, ambachtelijk gebrouwen bier, en nog veel meer.

Naast al het lekkere eten en drinken kunt u ook genieten van live muziek en gezelligheid op het evenement. Het is de perfecte gelegenheid om te genieten van lekker eten, drinken, muziek en gezelligheid met vrienden en familie.

Kortom, Ljouwert Culinair is een evenement dat u niet wilt missen als u een liefhebber bent van lekker eten, drinken en gezelligheid. Kom langs en ontdek de heerlijke smaken van Friese restaurants en delicatessewinkels en geniet van alles wat dit evenement te bieden heeft!

Wanneer:

  • Zaterdag 13 mei 2023 14.00 – 22.00 uur
  • Zondag 14 mei 2023 14.00 – 22.00 uur

Waar:

Tweebaksmarkt
Leeuwarden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *