Feestelijk ontvangst voor 500.000e bezoeker Pathé Leeuwarden

Anderhalf jaar na de opening mocht Pathé Leeuwarden woensdagavond 10 mei de 500.000e bezoeker verwelkomen! De 22-jarige Merel de Vries uit Dokkum werd tijden haar bezoek van de film Guardians of the Galaxy Vol. 3 samen met haar partner verrast met het bericht dat zij de 500.000e bezoeker is van Pathé Leeuwarden. Servicemanager Alma Verkade overhandigde het enthousiaste stel een mooie bos bloemen en een Pathé Unlimited abonnement voor een half jaar.

Merel de Vries: “We zijn totaal verrast dat juist wij de 500.000e bezoeker zijn! Helemaal omdat we nog zeer zaten te twijfelen om vanavond of op een andere avond te gaan. Gelukkig hebben we doorgezet en konden we genieten van dit feestelijke moment. Wij komen absoluut vaker terug om nieuwe films te pakken.”

Pathé Leeuwarden is sinds 11 november 2021 geopend. De bioscoop is volledig voorzien van de comfortabele en verstelbare Relax Seats, laserprojectie en een Dolby Atmos-zaal voor het allerbeste geluid. De top 3 films sinds de opening zijn Avatar: The Way of Water, Top Gun: Maverick en de nieuwe animatiefilm The Super Mario Bros. Movie. Daarnaast wordt de bioscoop regelmatig ingezet voor verschillende (zakelijke) evenementen.

Filmprogrammering

Pathé Leeuwarden vertoont een diverse filmprogrammering met voor ieder wat wils. Topfilms die op dit moment draaien zijn o.a. The Super Mario Bros. Movie, Guardians of the Galaxy Vol. 3, John Wick 4, Book Club: The Next Chapter en Beau is Afraid. Daar komen binnenkort ook toptitels bij zoals Fast X, The Little Mermaid, en Spider-Man: Across the Spider Verse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *