Erotiekshop Fun4Pleasure: laagdrempelig, toegankelijk en persoonlijk

Een erotiekshop binnenlopen. Of iets bestellen in een sekswinkel. Het is voor veel mensen iets heel erg spannends. En er hangt toch een taboe rond een bezoekje aan zo’n winkel. Wees gerust: bij Fun4Pleasure wordt er alles gedaan om een bezoekje zo laagdrempelig en makkelijk mogelijk te maken.

Het gezicht van de winkel is Herman, die eigenlijk via zijn partner het wereldje is ingerold. “Zij heeft de zaak in Drachten en ik was nog nooit in een erotiekshop geweest. Zij vroeg op een gegeven moment of ik een kopje koffie kwam drinken. Nou ja, dat vond ik eigenlijk wel heel erg spannend”, biecht Herman op. “Haar winkel zag er echter zó fris en vriendelijk uit: al gauw viel het best mee met de spanning. Na een tijdje vroeg ze of ik eens op haar winkel wilde passen. En dat vond ik al snel best tof.”

Vriendelijke, toegankelijke en persoonlijke uitstraling

Op een gegeven moment kwam er voor het duo de kans om het pand in Leeuwarden over te nemen. “Voor ons zat hier ook een erotiekshop. We hebben de uitstraling, al zeg ik het zelf, wat persoonlijker en vriendelijker gemaakt en het assortiment uitgebreid.”

“Ik vind onze locatie ook heel erg fijn en uitnodigend. We zitten tegenover het standbeeld van Mata Hari (Over de Kelders 22, red.). Als we aan het randje van het centrum zouden zitten, krijg je toch een beetje een louche gevoel.”

Iets voor elke portemonnee

Fun4Pleasure is echter allesbehalve een louche winkel. De erotiekshop is een echte speciaalzaak. Er is iets voor elke portemonnee. Je koopt hier onder andere dildo’s, vibrators, buttplugs en andere seksspeeltjes. Er is ook een uitgebreide collectie lingerie. En meerdere soorten glijmiddelen, massageproducten en allerlei soorten condooms, in heel veel maten.

“We hebben ook veel drogisterijartikelen om seks makkelijker en fijner te maken. En is er iets niet in het assortiment? Dan kunnen we het ook bestellen. We hebben een enorm groot netwerk met groothandels in binnen- en buitenland.”

Echt laagdrempelig

Regelmatig maakt Herman nog mee dat mensen een bezoekje aan Fun4Pleasure stiekem best spannend vinden. Maar de winkel is echt laagdrempelig, drukt hij ons op ons hart. “Heel simpel gezegd: wij zijn Herman en Alien. En we zijn er gewoon voor iedereen. We hebben klanten in de leeftijd van achttien tot tachtig jaar.”

Mensen die een bezoekje spannend vinden, zal Herman op een gepaste manier aanspreken en helpen. Mocht de klant dat willen, natuurlijk. En er zijn meer dan genoeg voorbeelden van laagdrempelig klantcontact. Zo vertelt Herman een verhaal over een vrouw van tweeëntachtig.

Na een gezellig en informatief gesprek, vertrok ze met twee clitorissprays, een penispomp voor haar man en een womanizer, de Rolls Royce onder de luchtdrukstimulators. “En dat is toch prachtig, dat we haar met zoiets blij kunnen maken”, vertelt Herman gepassioneerd. “En dat ze überhaupt naar binnen komt! Haar man vond het wat moeilijker, die wilde liever een rondje lopen. Nou ja, dat is natuurlijk ook helemaal prima.”

Maatschappelijk belang

Er komen ook hulpbehoevende mensen naar Fun4Pleasure, vertelt Herman ons. En mensen die op doktersadvies langskomen. Een van zijn klanten maakt gebruik van een scootmobiel, omdat hij een auto-ongeluk heeft gehad.

“Hij heeft last van spasmen, dus ik ondersteun hem tijdens het lopen en pak spullen uit de schappen. We noemen elkaar ook bij naam. En dat is toch prachtig? Dat je iemand zo persoonlijk kunt helpen.”

Voor mensen die na het lezen van dit verhaal een bezoekje aan Fun4Pleasure toch nog spannend vinden, heeft Herman één advies: “Kom gewoon even kijken! Ik ben ontzettend open-minded. Ik vond het in het begin ook ontzettend spannend. Maar we zijn hartstikke normaal, vriendelijk en inlevend.”

Leuk om te weten: Fun4Pleasure is al geopend, maar op 11 mei vindt er een gezellig openingsfeest plaats met mocktails en leuke, goedgevulde goodiebags. Zo kun je op een laagdrempelige, gezellige manier kennismaken met de winkel en het assortiment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *