All Smoke BBQ: til je grillgame naar een hoger niveau

Lekker weer, smeulende kolen, sissende steaks: de kunst van het barbecueën laat menig culinair hart sneller kloppen. De ideale plek voor barbecuefanaten is daarom ook All Smoke BBQ op De Zwette! Hier vind je alles om je grillgame naar een hoger niveau te tillen.

Mocht je de winkel nog niet kennen: hier vind je kamado’s van The Bastard, Kamado Joe en Big Green Egg. Maar ook smokers, vuurkorven, accessoires, bieren, verschillende soorten houtskool en een bijzondere collectie (hete) sauzen en rubs. In de koeling vind je regionaal vlees van slachthuis Kamminga uit Surhuisterveen.

Gezichten van de winkel

Eigenaar Raimon en werknemer Hans zijn de gezichten van de winkel. Raimon zou voor zijn werk demo’s voor The Bastard geven (een leverancier van Kamado’s, red.). Dat liep anders dan gepland.

“Vlak nadat ik mijn set had opgehaald, brak corona uit en kon ik maar één demo geven. Daar kwam wel een verkoop uit. Door omstandigheden mocht ik de Kamado zelf, gemonteerd leveren. En zo is het balletje gaan rollen.”

Hans werkte als freelance kok en kwam langs bij All Smoke BBQ. “Ik had een vacature openstaan en we raakten daar toevallig over in gesprek”, vertelt Raimon. “Het klikte goed. Na een halfjaar twee dagen, gaat hij vanaf april fulltime aan de slag.”

Kamado’s

Inmiddels is het bijna voorjaar. En dat is natuurlijk barbecuetijd! Bij All Smoke BBQ komen mensen vooral langs voor de kamado’s van de merken Big Green Egg, Kamado Joe en The Bastard. In alle gevallen heeft All Smoke BBQ hier premium dealerships mee. Dat betekent dat je hier goed advies krijgt, optimale service en een volledig assortiment vindt.

Bij aankoop van je kamado krijg je van Raimon een workshop cadeau en het apparaat wordt gratis gemonteerd en geleverd. Zo leer je gelijk alles over de basis van je pas gekochte barbecue. Verder kun je bij Raimon ook verschillende masterclasses boeken. Zoals een pizza masterclass, waarin op verschillende manieren pizza wordt gebakken. Of de masterclass vis of vlees!

“We hebben ook de Big Green Egg, een merk dat in alles puur voor kwaliteit gaat”, vertelt Raimon. “Dit jaar bestaan ze vijftig jaar. Om dat te vieren, hebben ze een speciale aanbieding voor de Medium uitgebracht, met onderstel, ash-tool en ConvEggtor”

De speciale editie kost het hele jaar geen €1928,50,- maar €1499,-. “En door de unieke compositie en keramiek brandt hij efficiënter en stabieler en kan je makkelijk omhoog en omlaag schakelen. Het is een verschil dat je voor deze prijs ook zeker terugkrijgt.”

Gepersonaliseerde handvatten

Heb je al interesse in een barbecue? Je kunt je Big Green Egg, The Bastard, Grizzly Grill of Grill Guru ook laten personaliseren met je eigen handvatten! Dit is het product van Customado, een net gestart bedrijf uit het Friese Bontebok.

Via All Smoke BBQ kun je vier verschillende lettertypes kiezen, of een foto uploaden. De handvatten van de Kamado Joe zijn helaas nog niet aan te passen, omdat daar plastic omheen is gevouwen. Misschien is dat mogelijk in de toekomst, stelt Raimon ons gerust.

Gasbarbecues van Napoleon

Als we het toch over barbecues hebben: nieuw in het assortiment zijn de gasbarbecues van Napoleon. “Een grote groep mensen houdt van het gemak van gas”, vertelt Raimon. “De kwaliteitsgrills van Napoleon zijn makkelijk in de hoek te plaatsen. Ze zijn makkelijk aan te steken en hebben een ontzettend goede garantie.”

De instapmodellen hebben tien jaar garantie. De Rogue-serie heeft vijftien jaar garantie en de Prestige-modellen hebben op sommige onderdelen zelfs een levenslange garantie! “En bij sommige onderdelen krijg je na de vervallen garantie een eventuele korting op vervanging op onderdelen van je apparaat. Je kunt zo’n Napoleon dus heel erg lang gebruiken.”

Zelf is Raimon erg onder de indruk van de aanpak van het grillmerk. “Ik kan bij een vervangformulier aangeven hoe urgent het is. Wanneer de barbecue helemaal niet meer werkt, krijgt dat probleem de hoogste urgentie. En nu hebben we dus écht voor iedereen iets in het assortiment”, sluit hij gepassioneerd af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *