Het beste van stad en land

steenslan stiens leeuwarden wonen

Niet in de stad willen wonen, maar toch alle gemakken binnen handbereik hebben? Dan is een dorp als Stiens een uitkomst. Binnenkort start daar de bouw van nieuwe hoek- en tussenwoningen in de nieuwbouwwijk Steenslân, vlak aan de rand van het dorp. Ben je op zoek naar een betaalbare ruime woning voor het gezin, vlak buiten de stad? Misschien is dit wel wat jij zoekt!

Stiens is een dorp met zo’n 8.000 inwoners en behoort sinds 2018 tot de Gemeente Leeuwarden. Het ligt vlakbij de Friese hoofdstad: in 10 minuten rijden of 25 minuten fietsen ben je al in het centrum van de stad. Ondertussen heeft het dorp een gezellig centrum met winkels en verschillende supermarkten. De nieuwbouwwijk Streenslân komt aan de rand van Oost-Stiens, op loopafstand van de kinderboerderij en de weilanden. Wandelen en fietsen is hier dan ook een genot. Ondertussen kunnen de kinderen buiten ravotten, slootje springen en meer. Eigenlijk biedt het dorp het beste van stad en land.

Aangezien het nieuwbouwwoningen zijn, zijn ze flexibel in te richten. In gesprek met de adviseur van Planhus kun je jouw woonwensen kenbaar maken en samen naar de mogelijkheden kijken. De ruime woningen zijn comfortabel, maar ook duurzaam opgezet. Zo krijgen ze zonnepanelen en lucht-water warmtepomp zodat ze voldoen aan de eisen van morgen. Bovendien kun je in overleg de woning nog energiezuiniger maken. Tot slot, met drie slaapkamers op de verdieping en een royale zolder zijn de woningen uitermate geschikt voor (jonge) gezinnen.

Wil je meer weten over verkoop en beschikbaarheid van de woningen? Kijk op de website van Planhus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *