The Tosti Club zoekt franchisenemer in Leeuwarden

the tosti club leeuwarden franchisenemer

The Tosti Club komt naar Leeuwarden en is op zoek naar een franchisenemer. Samen met de franchisenemer zoeken ze vervolgens een geschikte locatie.

Tosti’s zijn natuurlijk hartstikke lekker. Bij The Tosti Club hebben ze het tot een ambacht verheven en creëren ze elk mogelijke tosti die je kunt bedenken. Vlees, vis, vegetarisch, zoet, het kan allemaal. Vervolgens gaat de tosti niet in een ijzer maar in de pan met een klontje roomboter. Resultaat? Een luchtig, maar knapperige tosti.

Breda

Het concept komt van origine uit Breda en verspreidt zich nu door het land. Oprichter is Coen Heijkoop. Hij had een droom. Met een passie voor Oudhollandse Molens en alles wat er mee te maken heeft, wist hij zijn vader te overtuigen om zelf aan de slag te gaan met brood. Het brood vormt tevens de basis voor de tosti’s van The Tosti Club, om met lekkere ingrediënten ertussen vervolgens in roomboter te bakken; zoals opa dat nog altijd doet.

Franchisenemer gezocht

The Tosti Club wil heel graag naar Leeuwarden komen, maar is nog op zoek naar een franchisenemer. Opvolgend willen ze samen met hem of haar op zoek naar een geschikte locatie. Wil jij de lekkerste tosti’s van de stad gaan maken? Schrijf je in via deze pagina.

1 Reactie to “The Tosti Club zoekt franchisenemer in Leeuwarden”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *