De ‘Welkom in Leeuwarden’ website is live

Na maanden van keihard werken is het dan eindelijk zover: de nieuwe ‘Welkom in Leeuwarden’ website is LIVE! Het eindresultaat mag er volgens ons zeker zijn en we zijn dan ook best een beetje trots. De nieuwe site laat zien wie wij als Welkom in Leeuwarden willen zijn en waar we voor gaan.

De website is een overzichtelijk platform waar we je als redactie graag elke dag op de hoogte houden van al het nieuws uit en rondom de gemeente Leeuwarden. We plaatsen natuurlijk alle interessante nieuwtjes, vertellen verhalen over de Leeuwarder ondernemers en geven je een inzicht in de horecagelegenheden, evenementen en het uitgaan in de stad. De informatie wordt vanzelfsprekend ondersteund door de nodige foto’s. Kortom: onze nieuwe site is hét platform voor de inwoner en bezoeker van ons prachtige Leeuwarden.

Ook al vieren we vandaag de lancering van onze nieuwe site, een site is nooit helemaal af. De aankomende tijd hopen we dan ook de site te kunnen optimaliseren en wellicht uit te breiden met nog meer handige functies. Houd de site daarom vooral in de gaten! Wij zijn ons er tevens van bewust dat de site nog enkele schoonheidsfoutjes kan bevatten. Kom je iets tegen? Of heb je tips om de website verder aan te scherpen? We stellen jouw feedback enorm op prijs. Laat daarom vooral een reactie achter onder dit bericht met je tips en/of opmerkingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *