Tips van damesboetiek Bij de Meiden

Bij de Meiden zit in het pand waar voorheen Hardwerk Fogeltje gevestigd was. Het pand is van zichzelf al prachtig, maar ook binnen hangt er heel veel leuks. Waar naast kleding, ook sieraden en heerlijke parfums staan. En je kan hier zelfs gaatjes in je oren laten schieten!

Heerlijke geuren

Op zoek naar een parfum dat nog steeds complimenten oplevert aan het einde van de dag? De parfum van CP Paris heeft alternatieven van beroemde geuren, maar met een uniek voordeel: dankzij hun directe verpakking blijft de geur uitzonderlijk lang aanhouden.

Deze speciale aanpak voorkomt dat lucht en licht de kwaliteit van de parfum aantasten, iets wat bij tapparfums vaak wel gebeurt. Prijs: € 29,90.

Onbewerkt steen

Deze zilveren ringen, verrijkt met ruwe edelsteentjes, zijn rechtstreeks afkomstig uit India. De onbehandelde, natuurlijk gevonden stenen zijn perfect voor liefhebbers van een subtiele en natuurlijke look. Elk stuk in deze collectie is uniek, wat zorgt voor een zeldzame ring. Prijs: €19,95

“I can buy myself flowers”

Dit prachtige sieraad, gemaakt van goudkleurig roestvrij staal, blinkt uit door de sierlijke bloemendecoratie. Bij aankoop van minimaal twee sieraden, ontvang je een exclusief sieradendoosje.

Dit doosje, handgemaakt van Balinese schelpen, biedt niet alleen een unieke en praktische opbergplek voor je sieraad, maar voegt ook een bijzondere waarde toe aan je aankoop. Prijs: €17,-

Stukje uniek design

Ontdek de handgemaakte Boho-tassen, een pronkstuk van echt leer, verrijkt met unieke handgemaakte details. Deze tas is ideaal voor zowel festivalgangers als liefhebbers van hippe mode. Niet alleen koop je een stukje uniek design, maar steun je ook de makers die deze bijzondere tas met zorg en passie creëerden in Barcelona.

Handgemaakte armbandjes

Dit is toch net een klein kunstwerkje? Met de hand gemaakt en perfect passend bij de boho-stijl. Met dit unieke ontwerp en levendige kleuren is het een opvallende toevoeging aan elke outfit, ideaal voor iedereen die zijn look een extra touch wil geven. Prijs: €29,95

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *