Leeuwarden Open Air: de beste start van de zomer, met het nieuwe zomerfestival van Leeuwarden!

Of je altijd naar de randstad moet voor een groot muziekfeest? Nee hoor! Op vrijdag 19 juli en zaterdag 20 juli hoef jij de auto of trein niet in te stappen. Die twee dagen staat onze dag namelijk volledig in het teken van Leeuwarden Open Air!

Leeuwarden Open Air is een muziekfeest aan de voet van de Oldehove. Het is een muziekfeest voor jong, maar ook voor iets minder jong! Er staat een brede programmering met het beste aanbod artiesten van Nederlandse bodem. Tijdens deze twee zomeravonden geniet je van de fijnste wijntjes, de lekkerste biertjes, de mooiste gerechten en een geweldig vip skydeck!

Line-up

Op dat vip skydeck komen we zo terug, maar je wilt natuurlijk weten welke artiesten naar onze mooie stad toekomen. Op vrijdag 19 juli zijn dat Frans Duijts, Jannes, Ammar, Peter Beense, Wesley Bronkhorst, Robert Paters, Henk Dissel, Senna, Jeffry Heesen & Brace en Jan Biggel. Kan niet beter? Op zaterdag is het net zo’n lekker dagje als de vrijdag! Dan geniet je namelijk van Snelle & De Lieve Jongens Band, Emma Heesters, Ruth Jacott, Samantha Steenwijk, Freddy Moreira, Yves Berendse en Raoul Nooijen.

Beleving

Naast een fantastische programmering heeft Leeuwarden Open Air veel meer te bieden dan louter alleen muziek. Het festival is georganiseerd door de dezelfde organisatie die Live in The Park organiseert. Naast die lekkere line-up van hierboven, kun je dus ook rekenen op een prachtig aangekleed plein! En een goede food line-up waar je terecht kunt voor de lekkerste gerechten.

Naast eten zijn er ook speciale barren ingericht voor een prachtig assortiment aan speciaal bieren en tientallen wijnen. Je zit hier dus hartstikke goed! Naast muziek, eten en drinken is er ook een goede randprogrammering aanwezig. Er zijn verschillende plekken voor entertainment.

Zo kun je bijvoorbeeld meezingen met de meest bekendste hits in hun eigen karaokebar. Wil je Leeuwarden nou eens van een heel ander punt bekijken? Dat kan ook! Hoe precies verklappen we je niet, maar het heeft te maken met “vanuit de lucht”…

Extra luxe genieten

Extra luxe genieten van Leeuwarden Open Air? Dat kan met een Skydeck-ticket. Je krijgt dan niet alleen toegang tot het evenement, maar ook toegang tot het (overdekte) skydeck.

Je krijgt een lekkere Oldehove welkomstcocktail en toegang tot de VIP-bar, waar je tegen betaling exclusieve drankjes kunt bestellen. De hele dag door krijg je rondes borrelhapjes, je hebt toegang tot het OLDEHOVE VIP Plein (met gratis lockers en luxe toiletten!) en natuurlijk het beste uitzicht op je favoriete artiesten.

VIP-ticket

Is dat nog niet luxe genoeg? Dan kies je toch gewoon voor een VIP-ticket?! Naast de eerdergenoemde extraatjes krijg je nu ook nog een eigen VIP borreltafel tijdens de show op het skydeck, inclusief privébediening. Je krijgt ook nog een fles bubbels (per twee personen)!

Leeuwarden Open Air is vrijdag van 16.00 uur tot 24.00 uur. Zaterdag is Leeuwarden Open Air van 14.00 uur tot 24.00 uur. Wil jij bij het feest aanwezig zijn? Bestel je kaartjes dan snel! Voor beide dagen zijn de early bird tickets op het moment van schrijven al voor zo’n 75% uitverkocht. Dat betekent dat je straks dus extra betaalt! Kaarten bestellen doe je via www.leeuwardenopenair.nl. Wees er snel bij, want de kaartjes gaan hard! En uitverkocht is natuurlijk helemaal uitverkocht.

2 Reacties op “Leeuwarden Open Air: de beste start van de zomer, met het nieuwe zomerfestival van Leeuwarden!”

  1. Volgens het reclameplaatje hierboven van Leeuwarden Open Air is het 19 en 20 JULI hè 😉. Een beetje merkwaardig dat de data meerdere keren verkeerd worden overgenomen in het artikel hierboven 🙄.

  2. Alle vette feesten in de groene ster weg, over de jaren ’90 in het FEC nog maar te zwijgen. En wat komt ervoor terug: Jannes, Henk Dissel en Ruth Jacott. Joepie!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *