Bieman Amedi: Tijd voor iets nieuws

Ondernemen is helemaal hot and happening! Een eigen bedrijf oprichten, daar gaat je hart toch sneller van kloppen? Een succesvol bedrijf draaiende houden is toch iedereen zijn droom? In Leeuwarden zijn er zoveel succesvolle ondernemers te benoemen. Bieman Amedi is er daar een van. Je kent hem misschien wel als eigenaar van Novelle, Lekker de Overweg en Moon of juist van Dyna Store. Bieman is een ondernemer die met zijn nieuwste bedrijf genaamd Ondernemersuni nu ook anderen gaat helpen met het ondernemerschap. Een ondernemer ben je niet alleen op papier, een ondernemer ben je in hart en nieren!

Bieman is ook ooit begonnen met een simpel baantje als afwasser. In zijn achterhoofd heeft hij wel altijd het doel gehad om een succesvol ondernemer te worden. Met deze instelling opende hij dan ook elf jaar geleden zijn eerste zaak genaamd Dyna Store. Een elektronicazaak gelegen aan het Willem Alexanderplein. De jaren erna volgde de ene onderneming na de ander, maar gemakkelijk ging het zeker niet! Vraag elke ondernemer hoe het is om te ondernemen en ze zullen je allemaal zeggen dat het lang niet altijd van een leien dakje gaat. Het zijn van een ondernemer vreet veel energie, tijd en volharding. Maar hoe mooi is het om na deze periode te kunnen zeggen dat je eigenaar bent van een succesvol bedrijf?

“Veel mensen zien bij het ondernemen teveel beren op de weg, en dat is zo jammer! Uit ervaring kan ik zeggen dat ondernemen juist zoveel geluk en vrijheid met zich mee kan brengen. Van nature zijn mensen bang om fouten te maken en maken daarom niet de volgende stap in hun carrière. De afgelopen elf jaar als ondernemer ben ik in alle denkbare valkuilen getrapt die je als ondernemer tegen kunt komen. Fouten zijn helemaal niet erg, zolang je er maar van weet te leren. Daarom wil ik jullie behoeden voor deze fouten. Jullie hoeven namelijk niet dezelfde fouten te maken als ik deed! Op de lange termijn bespaar je jezelf hiermee veel tijd, energie maar vooral geld. Samen bewandelen wij door middel van onze opleidingen het pad naar succes.”

“Er zijn twee soorten mensen op de wereld. Mensen die nog moeten beginnen met ondernemen en mensen die al een eigen onderneming hebben. Voor ieder van jullie bieden wij iets passends aan. Tijdens onze opleiding genaamd ‘Succesvolle start’ zorgen wij ervoor dat jij binnen een maand tijd alle handvaten toegereikt krijgt om jou eigen succesvolle onderneming te starten. Bij de andere opleiding genaamd ‘Unieke bedrijfsstrategie’ leer jij hoe je meer uit je bestaande onderneming kunt halen en laten wij je omzet met minimaal twintig procent stijgen. Zo is er voor ieder wat wils! Maar wat krijg je er dan allemaal voor?”

“Samen staan we sterker”

“Naast de opleidingen krijgen jullie ook nog vele leuke extra’s zoals toegang tot onze exclusieve workshops, sessies en community. Onze community bestaat uit een hele diverse groep van ondernemers, van startende tot ervaren ondernemers in alle denkbare sectoren. Daarbij heb je ook wekelijks meerdere malen contact met mij om er zeker van zijn dat alles vlekkeloos verloopt. Alle cursussen, sessies, coachingmomenten en trainingen geef ik zelf zodat jij de extra persoonlijke aandacht krijgt die jij verdient.”

“Zoals ik altijd graag zeg ‘We are better together’. Oftewel, samen staan wij sterker! Dat zeg ik natuurlijk met een hele simpele reden. Je hebt namelijk anderen nodig om het ver te kunnen schoppen als ondernemer. Er is nog nooit een ondernemer succesvol geworden door het allemaal op eigen houtje te doen. Daarom zorg ik er persoonlijk voor dat jij en jouw bedrijf een doorslaand succes worden. Dat garandeer ik je!”

“Het is aan jou of je de weg naar succes gaat bewandelen. Vele succesvolle ondernemers zijn jou al voor gegaan. Succesvol ondernemen betekent eerst keihard werken zodat je daar op een later moment van kunt genieten. Dit is voor iedereen! Het maakt niet uit wie je bent, zolang jij je volledig inzet en blijft doorgaan wanneer anderen stoppen dan is succes dichterbij dan je denkt. Wanneer grijp jij je kans?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *