Smart Eventrent: het begin van een goed feestje

Wil jij een goed feestje organiseren, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan hebben wij een tip voor je: Smart Eventrent! Het bedrijf, dat onderdeel is van Smart Camels event design, is de verhuurder voor jouw partij of evenement. Of je nou op zoek bent naar technische faciliteiten, horecavoorzieningen of een mooi decor: Haise, Linda en Nick hebben het voor je.

Haise en Linda kun je nog kennen van Grand Café Z, maar compagnon Nick is een onbekende naam. Nick komt uit Groningen en Haise en Nick kennen elkaar uit de tijd dat ze beiden in Haren voor iemand anders werkten. Uiteindelijk is Nick voor Smart Camels gaan freelancen, totdat corona insloeg. “Wij zijn samen om tafel gaan zitten en hebben bedacht om in plaats van de zakelijke markt ook de particuliere markt aan te boren”, vertelt Nick. “Daar is Smart Eventrent uit gekomen.”

“Begin 2020 zijn wij bij Smart Camels in gesprek gegaan en bestond er bij de compagnons de wens om wat compacter te worden. In de loop van 2020 hebben we het bedrijf vormgegeven”, vertelt Haise. “Het is wel spannend om tijdens corona zoiets voor te bereiden”, vult Nick aan. “Maar als alles straks weer mogelijk is, kunnen we los!”

Van containter tot springkussen

Alhoewel het verhuurbedrijf een onderdeel is van Smart Camels is het wel een opzichzelfstaand bedrijf. “Smart Camels organiseert, produceert en bedenkt evenementen en Smart Eventrent heeft materialen die in de evenementen worden toegepast”, vertelt Haise. “Smart Camels focust zich met name op de zakelijke markt en leent zich niet voor een feestje met een Abraham of Sarah. Maar vanuit Smart Eventrent vinden we dat juist hartstikke leuk! Nick heeft ook een eigen kroeg gehad en vaak als dj gedraaid. Het samen organiseren is wat wij leuk vinden.”

Waar kun je Smart Eventrent voor inschakelen?

Dat is eigenlijk te veel om op te noemen, geven beide heren aan. Smart Eventrent heeft een mooie voorraad die voor zowel bedrijven als particulieren aantrekkelijk is. Wat dacht je bijvoorbeeld van een barbecue, partytent, biertap of soepketen? Of misschien wel een afvalcontainer, koffiezetmachine, een verlengkabel van vijf meter of een heus springkussen. Van een kleine toevoeging aan je feestje tot een volledig aankleidng: je vindt het allemaal in de webshop van het bedrijf. Wil je een volledig evenement laten verzorgen? “Dan is dat natuurlijk ook mogelijk!”

Een online evenement hoort natuurlijk ook bij de opties, al helemaal in tijden van corona. Smart Camels heeft zich gespecialiseerd in het produceren van online events en al meer dan driehonderd online producties gemaakt. Ook hier wordt alles voor je verzorgd: de studio wordt aangekleed, passend bij het evenement of webinar dat wordt uitgezonden. Dat gebeurt allemaal vanuit de eigen studio’s in het Z-gebouw in Leeuwarden.

Vermaken van mensen

naast dat je allerlei kwalititatief goed materiaal krijgt, krijg je ook de goedlachse mannen (en vrouwen) van het team erbij. Tijdens ons gesprek komen er allerlei herinneringen naar boven waardoor beide heren in de lach schieten. Zo vertellen ze over hoe zee tijdens het coronavirus een aantal feesten hebben georganiseerd. Dit is uiteraard gegaan met toestemming van de gemeente en tijdens de feesten zijn alle coronamaatregelen gehanteerd.

“Het is gewoon heel leuk om te doen. We hebben alle spullen toch al, dus is het zonde om het niet te gebruiken”, vertelt Haise. “Het vermaken van mensen, samen met het leveren van mooi spul. Dat is waar we het voor doen”, vult Nick aan. “We vermaken onszelf wel. We hebben nu nog niet zo heel veel klanten, maar het is al hartstikke leuk om te doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *