Slauerhof, een zaak met geschiedenis en stijl

Een meubelzaak in de binnenstad is eerder uitzondering dan regel. In Leeuwarden huisvest de Voorstreek Slauerhoff Interieurs: een zaak met geschiedenis, een zaak met stijl. Eigenaar Imko Molenbuur is, zoals hij zelf zegt, de ambassadeur van zijn winkel. Hij helpt je graag bij het vinden van de perfecte meubels, passend bij jouw interieur.

Modern en betaalbaar
Imko heeft met zijn zaak op de Voorstreek een mooie showroom waarin hij woonideeën tot leven laat komen. Het is gewoon sfeerproeven in de verschillende ‘woonkamers’ in de winkel en de showroom toont een modern
en betaalbaar assortiment, er zit altijd wel iets voor jou tussen. Als echte ambassadeur van de winkel regelt hij alles zelf. Van het advies tot de verkoop en van het afleveren tot plaatsing. Eigenlijk vind je er alles op het gebied van woon-inrichting: banken, fauteuils, salontafels, eettafels en -stoelen, kasten, kleden en een ruim assortiment aan verlichting. Daarnaast heeft hij uitgebreide keus in gordijnen en jaloezieën. Bijkomend voordeel is dat deze zonder extra kosten op maat worden gemaakt.

In de winkel en online
Imko benadrukt dat hij een altijd wisselend assortiment heeft en daarom ook snelle levering heeft. Op deze manier heeft hij veel reuring in de zaak en komen mensen graag langs om te kijken wat voor nieuwe meubels hij in de zaak heeft staan. In de het tijdperk van alsmaar groeiende vraag op het internet vindt hij het belangrijk dat fysieke winkel gewoon blijft bestaan. Winkels waar je eerlijk advies met een bakje koffie krijgt. Zijn winkel is elke donderdag, vrijdag en zaterdag open, maar buitenom de openingstijden ben je, op afspraak, ook welkom. Toch is hij ook fanatiek met zijn websites bezig en is hij goed vindbaar met zijn website slauerhoffinterieurs.nl en levaleva.nl. De sympathieke Imko houdt van zijn vak en behandelt alle orders zelf. Wanneer hij niet in de zaak staat, is hij onderweg om jouw gloednieuwe bankstel af te leveren.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *