Bienvenido bij Mexicaans restaurant Yucatán!

In hartje binnenstad, in de Sint Jacobsstraat, staat het eerste Mexicaanse restaurant van Friesland: Yucatán! Al sinds 1986 zijn zij hét adres voor Mexicaanse specialiteiten. En dankzij de uitgebreide en gevarieerde menukaarten vind je hier altijd wel een plato delicioso!

Een taco, enchilada of quesadilla: de meest bekende Mexicaanse gerechten staan hier op de menukaart. En het aanbod is flink gevarieerd! Zo heb je hier bijvoorbeeld een taco met kip of met fruit, een enchilada met rundvlees en een pittig sausje of een quesadilla met groenten en blauwe kaas.

Culinaire reis

Naast de bekende gerechten vind je bij Yucatán ook diverse grillgerechten en een ruime keuze aan vegetarische schotels. Heb je een glutenallergie of ben je veganist? Ook dan kun je bij Yucatán terecht. Bij het Mexicaanse restaurant ben je op culinaire reis.

Leuk om te weten: Yucatán biedt ook een spaarkaart. Na elk bezoek (en minimale besteding van twintig euro) ontvang je een stempel. Met negen stempels heb je een volle kaart en krijg je een gerecht naar keuze gratis! Dat is nóg lekkerder genieten.

Wil je zeker weten dat je een plekje voor het avondeten? Dan is het handig om op tijd te reserveren. Dat kan van maandag tot en met zondag vanaf 15.30 uur, via 058-2123808. Liever je gerechten afhalen? Ook dat kan, als de drukte in het restaurant het toelaat. Yucatán heeft een speciale menukaart met afhaalgerechten. Buen provecho!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.