Lekker genieten van speciaalbier bij Speciaalbier Café De Markies!

Ben jij een echte bierenliefhebber? Dan is speciaalbier café De Markies de perfecte plek voor jou! Met 250 verschillende bieren op fles en 12 op tap is er voor ieder wat wils.

Hou je bijvoorbeeld van zon of van witbier? Neem dan een lekkere Grutte Pier Witbier. Het drankje is fris, fruitig en Fries! En tijdens de warme dagen is het ook een lekkere dorstlesser.

Ben je iemand die meer van tapbier houdt? Dan is er bijvoorbeeld ook een Othmar Blonde. De blond bier is fruitig, kruidig en aangenaam bitter. Nu kunnen we wel elk biertje gaan opnoemen, maar je vindt hier 250 verschillende soorten bieren op fles en 12 op de tap. Er is dus voor ieder wat wils en een bierliefhebber is hier zeker op zijn plek. Maar, dat mag ook wel bij een café dat in de landelijke top 100(!) staat.

Speciale kaaskaart

Een mooi voordeel: De Markies heeft een hele goede kaaskaart! Eigenaar Michelle heeft zich verdiept in de wereld van kaas en bij De Markies kun je een kaasplankje bestellen dat jouw biertje net een stukje lekkerder laat smaken (en andersom).

Lees ook: Heb jij de kaasplank van De Markies al geproefd?

“Het is een smaakwiel waar de combinatie tussen kaas en bier centraal staat. Je zoekt een paartje dat elkaar versterkt”, legt Michelle uit. “Niet alleen krijgt bier meer smaak, maar ook komt de kaas ook meer tot zijn recht. Deze kazen verkopen ze ook bij kaaswinkels en luxe restaurants, maar daar betaal je veel meer. Dit zijn echt topkazen uit Nederland, Frankrijk, Italië en Spanje.” 

Het hele menu van De Markies kun je hier vinden. De kaaskaart kun je hier vinden. Speciaalbier Café De Markies is gevestigd aan Groot Schavernek 19 en is geopend van dinsdag tot en met zondag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.