Eerlijk, exclusief, kleurrijk en voor ieder moment van de dag: de kleding van Moniek Miedema

Op zoek naar nieuwe kleding? Kom dan eens langs bij Moniek Miedema in de Sint Jacobsstraat! Hier vind je exclusieve, eerlijke en kleurrijke kleding voor ieder moment van de dag.

Moniek Miedema is ontwerpster. Ze heeft een passie voor het ontwerpen van kleding en samenstellen van collecties. “Kleding heeft een paar functies in het leven, zoals warm blijven. De belangrijkste reden is dat je met je kleding kunt zeggen wie je bent, wat je voelt en wat je gaat doen.”

Eerlijk en duurzaam

De kleding die je bij Moniek koopt, is eerlijk en duurzaam. Duurzaamheid is dicht bij huis produceren en kopen, legt Moniek uit. “Je moet zorgen dat je kleding voor de komende tien jaar mooi en functioneel blijft en je je er lekker in voelt. Ik wil dat de mensen stralen, dat de vrouw die het aan heeft er beter uitziet. Het moet niet alleen gaan over hoe prachtig de jurk is. Dat vind ik natuurlijk ook leuk, maar het moet ook gaan over hoe mooi diegene eruitziet.”

Alle kleding vind je in een van de twee winkels van Moniek. De ene winkel vind je aan de Folkingestraat in Groningen, de andere in de Sint Jacobsstraat in onze mooie stad.

Ben jij op zoek naar een tof nieuw kledingstuk? Kom dan eens langs bij Moniek Miedema! In de brede en uitgebreide collectie vind je kleding voor thuis en het werk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.