Geniet van de 24 lekkerste smaken ijs bij Margje 24

Het zonnetje komt langzaamaan weer tevoorschijn, het wordt warmer buiten en dus is het tijd voor een lekker ijsje. En het lekkerste ijs vind je bij Margje 24!

De ijsboerderij is een natuurinclusief bedrijf. Iedere koe wordt zo’n drie keer per dag gemolken en wonen in een vrijekeuzestal. Dat betekent dat iedere koe zelf mag kiezen wat ze gaat doen. Van de verse melk maken ze op de ijsboerderij vervolgens zélf ijs.

Vierentwintig smaken

Dat ijs vind je vervolgens in de ijssalons in Sneek en Leeuwarden. Met de keuze uit maar liefst vierentwintig verschillende smaken vers roomrijs zit je bij de ijssalon meer dan goed. Zo vind je hier de ‘standaard’ smaken chocolade, vanille en aardbei, maar wist je dat de ijssalon ook nog een wisselend aanbod van bijzondere smaken heeft?

Zo is er bijvoorbeeld een smaakje citroentaart en een smaak suikerbrood. En heb je liever lactosevrij ijs? Margje24 schept ook verschillende smaken sorbetijs, zoals citroen en peer.

De ijssalon is geopend op dinsdag en zondag tussen 13.00 uur en 17.00 uur. Op zaterdag is de ijssalon geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur. Je vindt de ijssalon aan de Harlingersingel, op Facebook en op Instagram.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.