Leeuwarder gezin in tv-programma ‘Steenrijk, Straatarm’

In het televisieprogramma Steenrijk, Straatarm ruilt een rijk gezin voor een week van leven en budget met een arm gezin. Zo kan het gezin dat normaal elk dubbeltje moet omdraaien, voor een keer een week lang volop genieten en kopen wat ze maar willen. Het rijke gezin moet rond zien te komen van een veel lager weekbudget dan dat ze normaal gesproken gewend zijn en dan komt toch vaak het besef hoe goed zij het zelf eigenlijk hebben.

Elke woensdagavond is ‘Steenrijk, Straatarm’ om 20.30 uur te zien op SBS6. De tweede aflevering van alweer het vijfde seizoen speelt zich dit keer onder andere in Leeuwarden af. Willy Bergsma en haar dochter Ydwerd, die in een prachtig huis aan de Ossekop in Leeuwarden wonen, ruilen namelijk met de familie van Gaal uit Zoetermeer, bestaande uit vader John, moeder Linda en hun vijf kinderen.

Kijkers van het programma vinden het ook een mooie aflevering zo laten zij weten op verschillende sociale mediakanalen. Het is zeker niet altijd het geval dat de reacties positief zijn. Heb je de aflevering gemist en wil je het graag terugkijken? Dat kan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *