Opnieuw Leeuwarder gezin te zien in tv-programma Steenrijk, Straatarm

Er waren al wat vermoedens toen een paar weken geleden de auto van het televisieprogramma Steenrijk, Straatarm gespot werd op het parkeerterrein van de Poiesz aan de Oostersingel. Meestal duurt het dan nog wel een tijdje voordat de uitzending daadwerkelijk op televisie komt, maar afgelopen woensdagavond wat het al zover: een gezin uit Leeuwarden was te zien in Steenrijk, Straatarm.

In de aflevering van deze week ruilen Anita Kuiken en haar twee zonen uit Leeuwarden van huis, leven en budget met Joke en Ton die sinds 2017 een luxe bed & breakfast (met in de tuin een zwembad!) runnen in het Spaanse Andalusië. Voor de familie Kuiken een groot verschil in vergelijking met de kleine, maar zeker gezellige en knusse flat in Bilgaard waar ze zelf wonen.

Wil je de aflevering van afgelopen week terugkijken? Dat kan op Kijk.nl.

Dit is overigens niet de eerste keer dat een gezin uit Leeuwarden te zien is in het televisieprogramma. Begin september dit jaar ruilde er al een rijk gezin uit Leeuwarden een week lang met een arm gezin uit Zoetermeer. Meer over deze aflevering lees je hier.

In het televisieprogramma Steenrijk, Straatarm ruilt een rijk gezin voor een week van leven en budget met een arm gezin. Zo kan het gezin dat normaal elk dubbeltje moet omdraaien, voor een keer een week lang volop genieten en kopen wat ze maar willen. Het rijke gezin moet rond zien te komen van een veel lager weekbudget dan dat ze normaal gesproken gewend zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *