Het Fries Museum heeft de deuren voor bezoekers weer geopend!

Goed nieuws voor musea liefhebbers! Het Fries Museum is sinds 19 november weer geopend! Kom langs en geniet van de mooie tentoonstellingen!

Twee weken moesten we even zonder, maar we mogen weer. Het Fries Museum opent haar deuren voor de gasten. Met een groot aanbod aan prachtige tentoonstellingen word je zeker niet teleurgesteld!

Kom bijvoorbeeld genieten van de tentoonstelling Other.Worldy. Hierin proberen de kunstenaars de onderwaterwereld te ondergronden. Laat je meeslepen in een reis langs deze wereld. Of kom Oog in oog met de oorlog, een tentoonstelling dat aansluit bij het landelijke project De Tweede Wereldoorlog in 100 foto’s. Ook worden er films laten zien, sommigen geschoten met gevaar voor eigen leven.

Kun je niet kiezen welke? Geen probleem! Er zijn in totaal elf tentoonstellingen. Sommigen lopen tot 2023, anderen tot 2021. De exacte informatie over elke tentoonstelling en de loopdatum kun je hier vinden.

Om het allemaal zo veilig mogelijk te laten verlopen, is er een online ticketverkoop met tijdsloten. Hierdoor kunnen er dagelijks een beperkt aantal bezoekers komen. Reserveren kan via de website van het Fries Museum. Het dragen van een mondkapje is verplicht.

Het Fries Museum hoopt je snel te zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *