Pieter Sahieter verandert ’t Woanskip in een hardstyle-hit

Hardstyle gemengd met het Leeuwarder stadslied? Pieter Sahieter en Anneke Douma krijgen het voor elkaar. Het stadslied heeft hierdoor een dikke upgrade gekregen en is daardoor een keiharde hit geworden.

Je zou bijna denken: waar komt zo’n idee vandaan om hardstyle te mengen met een stadslied? Pieter Sahieter bedacht het toch. Hij houdt van hardstyle en ook van ‘t Woanskip. “Het werd tijd voor een combinatie tussen het legendarische Woanskip en ‘mijn’ energieke genre. Na een opzetje te hebben gemaakt, vond Anneke Douma dit ook een fantastisch idee en heb ik de nodige partijen bij elkaar gebracht”, aldus Pieter in een Facebookbericht.

Verder legt hij uit dat de cultuur rond ’t Woanskip enorm groot is en dus probeerde hij zoveel mogelijk die cultuur te betrekken in de videoclip. Zo heeft hij beelden uit 1921-1923 van Leeuwarden mogen gebruiken en zijn er ook beelden van Cambuursupporters te zien, aangezien zij het nummer bij elk doelpunt met volle borst door het stadion zingen.

Pieter hoopt met deze draai aan het nummer dat iedereen een energieke belevenis heeft. Het nummer kun je hier luisteren.

1 Reactie to “Pieter Sahieter verandert ’t Woanskip in een hardstyle-hit”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *