We doen het goed: Leeuwarden populair in tv-programma’s

Leeuwarden is kennelijk populair onder de televisieprogramma’s en wordt nu ook gebruikt als filmlocatie. Er wordt nu zelfs een stukje voor een science fiction film opgenomen. We doen het maar goed als stad.

Wie had dat nou gedacht? Leeuwarden als filmlocatie! En dat voor een science fiction film. Deze film heet Airborne. De film gaat over de toekomst waar een beest mensen de lucht in trekt en een man zijn dochter probeert te vinden. Het wordt niet zo’n hele lange film en we moeten nog even geduld hebben totdat de film uitkomt.

Leeuwarden is wel eens vaker als opnamelocatie gebruikt. Een paar maanden geleden speelde en uitzending van Steenrijk, Straatarm en een uitzending van Chantal Komt Werken zich af in Leeuwarden. Daarnaast is er nu ook een aflevering van Nachtdieren, gepresenteerd door Ryanne van Dorst met Leeuwarden als locatie. En als dat nog niet genoeg is: de auto van Meester Frank Visser is vorige week gespot bij de Poiesz aan de Oostersingel. Wie weet wat dit kan betekenen? En wat komt er in de toekomst? We zullen het zien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *