Kapsalon Subliem in Hurdegaryp: waar iedereen de mooiste versie van zichzelf mag zijn

Moeten we kapsalon Subliem nog aan jullie voorstellen? Sinds een aantal jaar vind je de kapperszaak op de plek waar vroeger Kapsalon La Coupe zat. En wanneer je de salon binnenloopt, voel je je gelijk welkom.

Dat komt onder andere door de duidelijke visie, vertelde eigenaresse Jannie een tijdje geleden aan ons. “We staan niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor de mens achter het kapsel. We communiceren en adviseren eerlijk naar klanten toe. We werken ook met passie voor ons vak en als team onderling, in een fijne sfeer, zodat we allemaal kunnen groeien in het vak en je vooral jezelf mag zijn.”

Krulknippen

Kapsalon Subliem is rijk aan vele (knip)technieken, waaronder krulknippen. Bij het krulknippen wordt er eerst geknipt in droog haar en daarna gewassen en verzorgd. Dit gebeurt verticaal, in plaats van horizontaal. Op deze manier wordt er lucht en volume in de krullen gecreeerd en heeft het haar dezelfde lengte, zonder gekke happen.

Dat vond Rieneke leuk om te leren, vertelt ze. Ze is een van de gezichten van kapsalon Subliem en weet al sinds kleins af aan dat ze kapster wilde worden. “ALs je de fotoboeken bekijkt, staan er veel foto’s van mij in waarop ik een kam of iets dergelijks vast heb”, lacht ze.

Ze werkt inmiddels al een aantal jaar als kapster in Hurdegaryp. “Het blijft leuk omdat je elke keer weer nieuwe dingen leert en je zo je eigen hand ontwikkelt. Je bouwt op deze manier een goede klantenkring op.”

Wat betreft het krulknippen: Rieneke had gelijk een klant die op die manier geknipt wilde worden. Ook kapster Marleen is te spreken over deze nieuwe techniek. “Ik kan mij hier helemaal in vinden. Ik heb geleerd om echt mee te gaan met de vorm van de krul van het haar. De behandeling duurt wel langer dan gemiddeld, maar het resultaat mag er echt zijn.”

Ze is overigens niet de enige Marleen bij kapsalon Subliem: Sinds kort werkt er nóg een Marleen bij de Kapsalon!

Biologisch

Sinds kort heeft kapsalon Subliem ook het merk Davines in het assortiment. Het Italiaanse merk is in 1993 opgericht en een van de meest vooruitstrevende merken op de markt. De kwaliteitsproducten worden op basis van wetenschappelijk samengestelde formules gecreerd.

Dat gebeurt met uitsluitend natuurlijke producten en een hoog percentage ingredienten dat biologisch afbreekbaar is. Het merk stelt daarnaast het hebben van respect voor de (leef)omgeving centraal. Ook zijn zowel de producten als de eco-verpakkingen zo ontwikkeld dat ze een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk achterlaten.

Vasthouden aan vaste acties

Natuurlijk blijft kapsalon Subliem vasthouden aan hun vaste acties. Zo is er de permanent-dag op dinsdag, met 15% korting. Op woensdag- en donderdagmiddag krijgne kinderen korting en voor kinderen tussen de twaalf en zeventien jaar gelden speciale tarieven. Daarnaast spaar je bij elke knipbeurt punten.

Voor het knippen van de allerkleintjes gelden overigens ook speciale tarieven. En komt hij of zij voor het eerst naar de kapper? Dan krijg je een mooie kaart met een plukje haar als aandenken. Op de kaart wordt geschreven hoe het knippen voor de eerste keer ging.

Haardonatie

Ook voor een haardonatie kun je nog steeds bij de kapsalon terecht. Subliem investeert ook graag in de jeugd, geeft eigenaresse Jannie aan. “Ook staan er voor dit najaar weer verschillende traningen voor ons gepland. We blijven graag op de hoogte van alle nieuwe trends. In ons vak verandert er zoveel.”

Bij kapsalon Subliem blijven ze voornamelijk vooruitkijken! Onder andere de website heeft een mooie, nieuwe look gekregen. En op de webshop kun je allerlei producten bestellen.

Op de hoogte blijven van alles dat er in en rondom kapsalon Subliem gebeurt? Volg ze dan op Instagram of Tiktok! Neem ook gerust een kijkje op de website van kapsalon Subliem. Daar vind je het ruime aanbod aan diensten.

Bron foto: aangeleverd door kapsalon Subliem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *