Mooiste huis van Leeuwarden: Susternemear 3

Ben jij toevallig op zoek naar een ruime, vrijstaande woning op een perceel van 951 vierkante meter? Dan is het mooiste huis van deze week écht iets voor jou! De woning is gelegen aan open vaarwater in Blitsaerd en je kunt met gemak per boot de Friese wateren bewonderen.

Het huis van deze week is een ideale woning om lekker thuis te werken. Dit komt mede door de ruime tuingerichte werk-/hobbykamer op de begane grond. De woning is verder ook luxe afgewerkt en van allerlei gemakken voorzien.

Zo beschikt de keuken over een zoneloze inductiekookplaat, een ingebouwd koffiezetapparaat, een luxe afzuigkap, een koelkast met een vershoudzone (een lade waarin je boodschappen langer bewaart) en een Quooker.

Ruime slaapkamers en luxe badkamer

Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers. Is dat niet genoeg? Dan is heel eenvoudig de oorspronkelijke indeling terug te brengen, waardoor je weer vier slaapkamers hebt. Op dezelfde verdieping vind je ook een luxe badkamer, een dubbel wastafelmeubel en een inloopdouche met regendouche, een bluetooth audiosysteem en vloerverwarming.

Schuin tegenover de woning vind je trouwens ook de Bonkefeart met de finish van de Elfstedentocht! En in de royale garage van 3.36 bij 9 meter kun je je auto met gemak kwijt.

Heb jij interesse in deze woning? Houd Funda dan goed in de gaten, want eigenlijk is dit huis al verkocht onder voorbehoud. Mocht de deal niet doorgaan, kun je hier je slag slaan.

Bron foto’s: Funda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *