Kapsalon Subliem: Een sublieme ervaring, nu ook in Hurdegaryp!

Sinds kort is er in Hurdegaryp een volledig nieuwe kapsalon: Kapsalon Subliem! De kapperszaak heeft de vorige kapsalon La Coupe overgenomen en flink wat vernieuwingen doorgevoerd. Tijd voor een goed gesprek met eigenaresse Jannie om uit te vinden wat er is gebeurt sinds de overname en hoe ze in Hurdegaryp terecht is gekomen.

Eigenlijk kende ze de gemeenschap alleen maar omdat ze er af en toe doorheen reed en kwam ze per toeval bij de vorige eigenaren van La Coupe uit, vertelt Jannie. “We woonden in Oostenrijk en hadden daar een pension, maar vanuit daar reisde ik eens per zes weken voor mijn twee kapsalons in Dokkum naar Nederland. Via een online systeem had ik een helikopterzicht over mijn salons en dat ging eigenlijk best goed”, vertelt Jannie. “Vorig jaar zomer zijn we terug naar Nederland verhuisd en het pension viel weg, waar je toch vierentwintig uur per dag en zeven dagen per week mee bezig bent. Ik wilde het helikopterzicht wel behouden, maar had te weinig werk. Ik kon er wel wat bij hebben, dus gooiden we een balletje op bij onze accountant. De vorige eigenaren van La Coupe wilden graag met pensioen en zo zijn wij hier gekomen.”

Een vernieuwd team

Subliem is sinds 1 november te vinden in Hurdegaryp en alhoewel dat niet zo lang geleden is, zijn er al talloze vernieuwingen doorge­voerd. Zo was de vorige kapperszaak volledig wit, terwijl de nieuwe inrichting groen en okergeel is. Ook vind je er nu een stamtafel met mooie stoeltjes, een nieuw logo, mooie belet­tering op de ramen en is de naam veranderd van La Coupe naar Subliem. “Eigenlijk is alles veranderd! Ook ons team is vernieuwd. Zij hebben de juiste werk­ervaringen en weten wat ze doen. Iedereen is helemaal op de hoogte van de laatste trends”, vertelt Jannie.

Ook qua technische hoog­standjes is de kapsalon helemaal up-to-date. Waar je vroeger je afspraken via een ouderwetse agenda kon vastleggen, kan dat nu niet alleen via de website van de kapsalon, maar ook via de sociale media en via de heuse kapperapp! Daar­naast zijn er vaste acties en verschillende knip-abonne­menten waar je gebruik van kunt maken.

De mens achter het kapsel

Een ding staat vast bij kapsalon Subliem: er is een duidelijke visie. “We staan niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor de mens ach­ter het kapsel. We commu­niceren en adviseren eerlijk naar klanten toe. Wanneer iemand bijvoorbeeld een permanentje zou willen ter­wijl dat helemaal niet kan, geven wij ook aan dat het onverstandig is en doen we het ook niet. Wij staan echt voor ons vak. Dan mag een concurrent het gaan doen. En als wij een fout maken? Kom dan gerust terug. Ook dan staat de deur voor je open.”

Alhoewel de kapsalon nog maar net in Hurdegaryp zit, ziet Jannie veel positieve kan­ten. “Het is hier echt een mooi winkelgebied en het hart van Hurdegaryp. Ik zie hier niet alleen veel potentie voor ons, maar ook voor andere onder­nemers. Als wij het met zijn allen goed doen, kunnen we daar allemaal van profiteren.”

Fuormanderij 7a Hurdegaryp
T: 0511 474 550 / kapsalonsubliem.nl/ hurdegaryp

Foto: Marcel van Kammen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *