Cambuur’s MI-side treedt op als demonstraties uit de hand lopen

Nadat de demonstraties en rellen zijn geweest vanwege de avondklok in verschillende steden, lijkt het er nu ook op dat er in Leeuwarden wordt gedemonstreerd. Mocht het al uit de hand lopen, dan grijpt SC Cambuur’s MI-Side in.

Het niet eens zijn met de avondklok is één ding, de boel slopen is iets anders. SC Cambuur’s MI-Side weet dat. In een bericht op social media lieten ze daarom ook weten dat ze het eens zijn met het demonstreren tegen de avondklok, maar als dat escaleert, dan kun je erop rekenen dat de groep hier dan tegen optreedt.

Het is dus maar de vraag of het wel zo handig is om te gaan relschoppen, want dan is de kans groot dat MI-Side je hierop hardhandig aanpakt. De groep staat erom bekend dat ze niet terugdeinzen om een paar klappen uit te delen.

Het volledige bericht:

“Wij hebben vernomen dat er in Leeuwarden gedemonstreerd gaat worden tegen de avondklok. MI-Side steunt de demonstraties tegen de coronamaatregelen. Alleen het slopen, plunderen en vernielen van eigendom van onschuldige burgers pikken wij niet! Mocht dit wel het geval zijn treden wij als groep hier tegen op.”

Bron: Suksawat
Foto: Joost Terpstra

2 Reacties op “Cambuur’s MI-side treedt op als demonstraties uit de hand lopen”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *