Zoover Award voor Leeuwarden!

Zoover is een bekend platform waarop mensen hun vakantie kunnen beoordelen. Van hotels tot cruises en van campings tot luxe vakantiehuizen, overal zijn reviews over te lezen en foto’s en video’s over te vinden. Uit ruim 15.000 beoordelingen is Leeuwarden gekomen als beste bestemming voor een stedentrip en daarom hebben zij de Zoover Award voor Beste Stedentrip van Nederland gewonnen!

Met deze winst heeft Leeuwarden Maastricht, de stad die de afgelopen drie jaar de award gewonnen heeft, van de troon afgestoten. Het cijfer wat Leeuwarden heeft gekregen is een 8,64 en dit was net iets hoger dan de andere steden in de top vijf: Vlissingen (8,55), Groningen (8,51), Amsterdam (8,51) en Assen (8,49). Maastricht is gezakt naar de tiende plaats met een score van 8,14.

Waarom Leeuwarden gewonnen heeft? Bezoekers laten weten dat ze vinden dat er een gezellige sfeer heerst, er een uitgebreid horeca-aanbod is en dat Leeuwarden een mooie historische binnenstad heeft. Sybrand Buma, die de prijs in ontvangst heeft genomen is dan ook zeer trots op Leeuwarden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *