Zoals je thuis slaapt, slaap je nergens: Wielinga

We weten het allemaal: goed slapen doe je in een fijn bed en een rustige, opgeruimde slaapkamer. Met goed advies bij de aanschaf van jouw bed en een (inloop)kast op maat ben je goed geholpen. Met alle liefde helpt Beddenspecialist Wielinga je in de zoektocht naar het ideale bed en de perfecte inbouwkast. Neem er vervolgens de prachtige verlichting van Tabbers Verlichting bij en het plaatje is compleet. 

Opgeruimd staat netjes 

Om meteen met de kastdeur in huis te vallen; geen inloopkast van Wielinga is hetzelfde. Je laat zo’n kast namelijk geheel op maat maken en is volledig naar je wensen in te richten. De kasten zijn van het merk NoteBorn. Zo weet je dat je enerzijds kwaliteit krijgt en anderzijds de keuze hebt uit de mooiste afwerkingen en kleuren. Ronald Wielinga meet de kast voor je in – vanaf een bouwtekening of bij je thuis – en een vakkundig team komt de kast bij je inbouwen. En dat doen ze zo strak, dat je bij nieuwbouw of verbouw de kast in je bouwdepot kunt meerekenen. De inbouwkast is volledig onderdeel van je woning. De finishing touch maak je met de inbouwverlichting van Tabbers. Zo, opgeruimd staat netjes. 

Slaapidentiteit 

Goed advies bij het vinden van het ideale bed geeft de doorslag.  Ronald Wielinga krijgt wekelijks aanvragen voor SlaapID waarmee hij de huidige slaap van klanten analyseert. Vervolgens geeft hij passend advies. Zo is de kans groot (80-90%) dat de eerste aankoop meteen raak is. Is je slaapidentiteit bekend? Dan begint je zoektocht naar het ideale bed. Bij de Beddenspecialist heb je keuze uit bedden van Auping, Nill Spring en Viking; merken waar Ronald uitstekende ervaring mee heeft. Bovendien voert hij als Beddenspecialist merken aan als Swissflex, LeDorm, Vandyck, Beddelicious en SLP Collection. Opvallend zijn ook de zorgbedden van Völker. Niet sexy, maar wel een stuk mooier dan de standaard zorgbedden. Deze lijken niet op een ziekenhuisbed en misstaan daarom zeker niet in je woon- of slaapkamer.

Ronald Wielinga: ‘Een goed bed zorgt voor hogere slaapkwaliteit. Het bepalen van jouw SlaapID helpt daarbij.’ 

Tabbers Verlichting 

Kijk je totdat je gaat slapen tv, naar een computer- of telefoonscherm? Grote kans dat je moeite hebt met in slaap te komen. Licht heeft namelijk grote invloed op je slaap- en dagritme. 

Lichtpuntje 

Bij Tabbers gunnen ze je wel het licht in de ogen, en wel van Occhio verlichting. Per 1 september is de productie van gloeilampen en halogeenlampen verboden, dus neemt ledverlichting het stokje over. Oude voorraden worden wel eerst opgemaakt. Occhio heeft uitsluitend ledverlichting met een hoge cri-waard: 97-98%. Deze hoge waarde staat voor een natuurgetrouw licht zoals we van de zon gewend zijn. Door het natuurlijke licht met domotica te combineren, bevorder je ’s avonds de aanmaak van melatonine, en daarmee de slaap. Via domotica is de verlichting op afstand in en uit te schakelen of juist aan een tijdsschema te koppelen voor bijvoorbeeld dimmen van het licht. De verlichting van Tabbers is dan ook een lichtpuntje in jouw slaapritme. 

Tekst: Johan Weitenberg
Foto’s: Jan Edwin Geertsma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *