Crypto Keukens & Buycoin Badkamers bij Sanisale.com en Keukensale.com

‘Het kan zijn dat je hierdoor een keuken krijgt met 50% korting, of misschien verdien je er zelfs aan.’ Keukensale en Sanisale bieden al topkwaliteit producten aan voor een spotprijs, maar een gratis keuken klinkt snel te mooi om waar te zijn. Toch is het mogelijk, met een beetje geluk in de crypto- wereld. Binnenkort is het mogelijk om met de nieuwe cryptomunt ‘Buycoin’ je keuken te betalen. Meedoen is zonder risico’s, maar kan wel grote voordelen opleveren. 

Buycoin 

Nadat je een keuken hebt besteld, wordt hij voor jou op maat gemaakt. Je moet dus even wachten op de levering. Normaal gesproken betaal je een deel aan en een deel na levering. Het bedrag wat je na levering betaalt mag je nu betalen in Buycoin. Je koopt de digitale munten op het moment van het plaatsen van de bestelling. Zodra de keuken geleverd is betaal je het openstaande bedrag met de cryptomunt. Als de koers gestegen is betaal je dus minder munten dan je hebt gekocht. De overgebleven munten kun je verkopen of houden, de koers kan immers verder stijgen. Mocht de koers dalen dan loop je geen risico. Je spreekt bij het bestellen van de keuken of badkamer af dat je het restantbedrag betaalt in Buycoins. Als de koers daalt betaal je de munten die je hebt gekocht, ook al is het dan minder waard geworden. Tegenwoordig wordt vaak gekozen voor een lening bij aanschaffing van grote artikelen. Ook als je leent is het mogelijk om gebruik te maken van de Buycoin. Via Leensafe vraag je snel een krediet aan, binnen twee uur weet je al hoeveel je kunt lenen. Ze stellen een betaalbaar maandbedrag voor je op en geven een financiering tegen normale rentes. 

Nieuws
De ontwikkelingen in de keuken- en sanitair-branche staan nooit stil. Sanisale en Keukensale houden alle nieuwtjes nauwlettend in de gaten. Alle nieuwe producten en trends zie je meteen terug in de showroom. We hebben een paar leuke nieuwtjes voor je verzameld. 

Thee in 10 seconden
De kokend-water kraan is ‘Hot’. Een kraan waar je niet alleen koud en warm water uit kan halen, maar ook kokend water. Dit concept bestaat al even maar is steeds meer in trek. De kranen komen nu ook in gave kleuren, zoals brons of gunmetal zwart. Naast kokend water kun je nu ook een bruisend-water kraan vinden in het assortiment van Keukensale, of een kraan die ook dit weer combineert. 

Douche WC
De Douche WC is een veel hygiënischer manier van schoonmaken dan het ouderwetse toiletpapier. Het spoelt je met een gerichte straal schoon en föhnt je daarna droog. De douchestraal is door de uitgebreide afstandsbediening in te stellen voor zowel man als vrouw. Na elk gebruik reinigt de WC met douchekop zichzelf. Naast hygiëne biedt dit ook gemak, (tijdelijk) minder validen hebben er ontzettend baat bij. 

Sunshower
Met de sunshower baad je niet alleen in het zonlicht, je verzorgt je lichaam tegelijkertijd. De douche straalt UV-licht of infrarood licht uit. Het helpt je spieren te ontspannen, verlicht gewrichtspijn en zorgt dat je lichaam vitamine D aanmaakt. Je spoelt de problemen dus gewoon van je lichaam af. 

Nieuwe materialen
Als je onderscheidend wil zijn heb je niet alleen genoeg aan een aparte kleur. Bijzondere materialen maken je keuken en badkamer uniek. In de keuken wordt steeds vaker voor een keukenblad van keramiek gekozen. Het is ontzettend slijtvast; krassen, vlekken van een te hete pan of van zuur zal je niet zien op dit aanrecht. Het gaat lang mee en is er in bijzondere kleuren. Maak je keuken helemaal af met een matzwarte kraan. Matzwart zagen we al in de woonkamer, maar in de keuken en badkamer zien we het ook steeds meer. Een matzwarte douchecabine kan gecombineerd worden met een betonnen wasbak. 

Alle vrijheid
Het plaatsen van een afzuigkap komt precies; je kunt hem niet overal plaatsen. Het belemmert je dus om de ideale keuken te ontwerpen. Nieuw is de inductiekookplaat met ingebouwde afzuigkap. Deze geeft je alle vrijheid in je ontwerp, is praktisch en slim; het zorgt zelf voor de juiste zuigsnelheid als je aan het koken bent. 

Tekst: Derek Woudstra
Foto’s: Simon van der Woude

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *