Zin in lekker Mexicaans eten? Ga dan naar Taco Mundo!

Zin in lekker eten, maar geen zin om te koken? Taco Mundo is er voor de liefhebbers van de Mexicaanse keuken en voor foodlovers in het algemeen!

Bij Taco Mundo hebben ze te kust en te keur aan traditionele gerechten als taco’s, enchilada’s, quesadilla’s, burrito’s en zelfs burgers. Of je nu vegetarisch eet of van vlees houdt, er zit altijd wel iets lekker voor je bij. Lekkere bijgerechtjes en sausjes zijn er ook, een goede salsa, guacamole en sour cream ontbreken niet. Je bepaalt zelf wat je eet; neem bijvoorbeeld een menu of combineer juist losse gerechten.

Nieuwe gerechten

Om de zoveel tijd wordt het menu uitgebreid met nieuwe gerechten waar je heerlijk van kunt genieten. Zo kun je sinds kort de all day breakfast burrito bestellen! Dat is een grote tortilla gevuld met roerei, gegrilde (vegetarische) kip, Salsa Mexicana, guacamole, kaas, rode-uiringen, Salsa Chipotle Mango, jalapeños en koriander. Let op: bevat geen wilde rijst, gekruide zwarte bonen en maïs.

Amigo

Dagelijks geopend van 16:00 uur tot 22:00 uur kun je bij hen jouw bestelling afhalen of laten bezorgen. Makkelijk voor het avondeten of als je later op de avond nog trek hebt. Bestel je regelmatig? Overweeg dan amigo’s met Taco Mundo te worden! Met de speciale Amigo Deals krijg je namelijk leuke kortingen, je hoeft je alleen maar aan te melden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *