Zin in een mooi, eerlijk en lekkere wijn, cider of bier? Kom langs bij Sterk Natuurlijk!

Ben jij op zoek naar een mooi en eerlijk product wat ook nog eens ontzettend lekker is? Kom dan eens kijken naar de natuurlijke wijnen, ciders en bieren van Sterk Natuurlijk aan de d’Hondecoeterstraat! De heerlijke en interessante smaken zorgen voor een smaakbeleving die je nog niet eerder hebt geproefd.

Eigenaar van Sterk Natuurlijk is Wim Sterk, die tijdens zijn studie in de horeca heeft gewerkt. Daar begon zijn voorliefde voor mooie dranken en wijnen écht te groeien, maar een voorliefde voor wijn heeft altijd al een beetje in de familie gezeten.

Natuurwijn

Wat een natuurwijn is? Het is een beetje een verkeerde naam, vertelt Wim. “Elk fermentatieproces is een natuurlijk proces, het gaat er meer om hoe deze tot stand komt. Het is meer een low intervention wine. Het enige dat er in de fles zit, is de druif. Die moet handmatig geplukt zijn, er mogen geen pesticiden of bestrijdingsmiddelen worden gebruikt en er is niets toegevoegd voor, tijdens of na het fermentatieproces.”

Vergelijk het met een goedkopere wijn die je in de supermarkt kunt halen. Daar kunnen meer dan zestig dingen aan zijn toegevoegd. “De eerste fles moet natuurlijk hetzelfde smaken als fles nummer honderdduizend”, legt Wim uit. “En over smaak valt natuurlijk niet te twisten. Ik wil niet zeggen dat deze wijnen lekkerder zijn, maar dat ze interessanter zijn en beter voor jezelf en het milieu is een feit.”

Naast de natuurwijnen heeft Wim ook een aantal ciders en bieren die met hetzelfde gedachtengoed zijn gemaakt. “Af en toe heb je geen zin in wijn en dan kan je een cider pakken. Een goed gemaakte cider kan net zo lekker en complex zijn als een goed glas wijn.”

Zin om eens te proberen? Je vindt Sterk Natuurlijk aan de d’Hondecoeterstraat! Via Facebook, Instagram en de eigen website van Sterk Natuurlijk kun je ook digitaal een kijkje nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *