Woon jij straks vrijstaand op een eiland in Leeuwarden?

Pal naast de Bonkevaart, de finish van de elfstedentocht, zal een halfrond ‘eiland’ gerealiseerd worden. Uit drie unieke woningtypes van hout, steen of een combinatie kun je kiezen in het nieuw te bouwen gebied bij Blitsaerd. ‘Mooi Blitsaerd aan de vaart’ wordt het nieuwbouwproject genoemd. Waar de ontwikkelaars inmiddels in Fase 3 zijn beland. Met liefst 41 unieke en super moderne woningen en een veelbelovend plan.

Woningtype A

Alles zal gelijkvloers, dus levensloopbestendig worden gebouwd. Een speelse indeling, 110 m2 woonoppervlakte, 480 m3 inhoud, een berging van 7,4 m2 (geïsoleerd) en een woonkamer van bijna 50 m2.

Woningtype B

Het tweede woningtype zal een bungalow als basis zijn, met extra woonlaag. Een praktische en ruime indeling, woonoppervlakte van liefst 101 m2, inhoud van 450 m3, een geïsoleerde berging van 7,4m2 en een woonkamer van bijna 40 m2.

Woningtype C

Het derde woningtype is een prachtig vrijstaande woning op een halfrond ‘eiland’. Wie kan er zeggen dat ze op een eiland in Leeuwarden wonen? Met robuuste stenen en industriële kleuren, woonoppervlakte van liefst 142 m2, inhoud van bijna 600 m3, een geïsoleerde berging van 6,1 m2 en een woonkamer van bijna 50 m2.

Inschrijving

Je kunt je nu al inschrijven en je belangstelling kenbaar maken. Je zal dan op de hoogte worden gehouden van de ontwikkelingen omtrent het project. Vanaf 29 Januari 2022 kun je je inschrijven en start de verkoop van deze woningen. Op 7 februari 2022 sluit de inschrijving en daarna zullen de woningen worden toegewezen. Mensen die zonder ‘voorbehoud verkoop eigen woning’, zonder ‘voorbehoud financiering’ en positieve financiële check van een hypotheekadviseur hebben krijgen voorrang. Zie jij jezelf al wonen op dit “Leeuwarder eiland”?

1 Reactie to “Woon jij straks vrijstaand op een eiland in Leeuwarden?”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.