WINACTIE: 4x een verrassende Taco Mundo maaltijd voor bij je thuis!

Taco Mundo bestaat alweer 20 jaar en is inmiddels een begrip geworden in Leeuwarden. Van heerlijke Burrito’s tot Nachos a la Mexicana. Uiteraard met één van de acht huisgemaakte Salsas. Al deze lekkernijen uit traditionele Mexicaanse keukenkrijg je warm en snel thuisbezorgd. En dat met een verrassende draai uit een samenwerking met topchef Gustavo.

De Mexicaanse keuken is booming in Nederland. Met kernwoorden als verrassend, betrouwbaar, kleurrijk en toegankelijk zal Taco Mundo ook de komende 20 jaar Nederland laten genieten van de Mexicaanse specialiteiten.

Win, win, win!

Wil jij ook genieten van deze Mexicaanse gerechten? Dan moet je er nu bij zijn! Taco Mundo geeft namelijk 4 (!) maaltijden weg. Ze worden nog bij je thuisbezorgd ook. Hoe ideaal wil je het hebben?!

Je kunt kiezen uit 2 combinaties. De eerste is een ‘Vegan Chili & Nacho’s’, een combinatie van Vegan Chili Con Carne + Nachos with Salsas. De tweede combinatie is een Burrito & Alitas de Pollo maaltijd. Je krijgt een Burrito + 6 stukjes Alitas de pollo. Ze waren al in de aanbieding van 13,90 naar 9,95. Maar als jij wint, kun jij één van deze twee combinaties helemaal GRATIS uitproberen.

Wat moet je doen?

Meedoen en winnen is heel simpel. Volg de facebookpagina van Taco Mundo en tag ook een ‘Mexicaanse keuken’ liefhebber.

Meedoen aan deze actie kan tot en met vrijdag 17 December 2021. De winnaars krijgen bericht. 

1 Reactie to “WINACTIE: 4x een verrassende Taco Mundo maaltijd voor bij je thuis!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *