Wonen & Trends – Zomertips

Laat je inspireren door onze zomertips voor je interieur. Transformeer je woning door gebruik te maken van natuurlijke producten. Ga voor ronde vormen en omring jezelf met veel groen. Of kies je toch voor de luxe en glamour van de roaring twenties?

Slow Living
Slow Living is een levensstijl waarbij je je laat inspireren door de natuur
en gebruik maakt van natuurlijke producten als rotan, wol en bamboe. Met deze materialen creëer je rust in je huis. Relax in een mooie hangstoel in rotanstijl. Drapeer een wollen tapijt op de vloer; dit geeft warmte aan je interieur en je voeten. Hang bamboe lampen op boven je eetkamertafel en eet van een servies gemaakt van deze grassoort.

Rondingen
Ronde vormen zijn helemaal in dit seizoen. Haal je recht- hoekige en vierkante interieur uit je huis en vervang het door ronde varianten. Er zijn mooie woonspullen te vinden in deze modieuze stijl. Wat dacht je van ronde spiegels, stoelen, vloerkleden, tafels of een poef in je woonkamer? Kom er rond voor uit.

Botanisch wonen
Hou je van de natuur en breng je het liefst je tijd buiten door? Haal buiten dan naar binnen. Dompel jezelf onder in de botanische woonstijl door verschillende groentinten in je huis aan te brengen. Combineer doorleefde materialen met blank hout en beton. Voor de finishing touch: hang natuurposters op en zet planten neer in je woning zoals cactussen, vet- planten en planten met grote groene bladeren.

Roarrr!
We zien de jaren ‘20 stijl uit de vorige eeuw weer terug in het interieur. De aaibare stof fluweel die in die tijd zeer populair was, zien we anno 2019 weer terug in fauteuils en in sierkussens in poederachtige tinten. Door subtiel gouden elementen toe te voegen in accessoires, als lampen en spiegels, herleven de luxe en glamour van de roaring twenties in jouw huis.

Hole in one
Al sinds de jaren zeventig is de gatenplant ontzettend populair. Deze tropische plant komt uit Midden- en Zuid-Amerika en is uitermate geschikt als kamerplant, aangezien hij ontzettend sterk is. Bovendien zuivert hij de lucht.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *