Ik ga op reis en neem mee: Vakantiegadgets

Tijd voor vakantie! We hebben een aantal gadgets voor je geselecteerd die ideaal zijn voor je vakantie. Voor die ene regenachtige dag op de Franse camping, voor tijdens de siësta op je hotelkamer of voor bij je fietstocht door de alpen. 

Anker Nebula Capsule

Yes, het regent! Normaal gesproken betekent dat slecht nieuws op je vakantie, maar nu is dat wel anders. De Nebula Capsule is een draagbare projector met ingebouwde 360°-luidspreker en Android 7.1. Je projecteert tot maximaal 100” op de muur van je hotel, of op het doek van je tent. Omdat het apparaat standaard apps heeft, zoals Netflix en Youtube, kun je prima up-to-date blijven met al je favoriete series. Het apparaatje weegt hetzelfde als een blikje drinken en is net iets groter. 

Gevonden op amazon.de voor €399,99.

LuMee Duo Light-Up Phone Case

Als er geen foto van gemaakt is, is het dan wel gebeurd? Natuurlijk wil je je volledige vakantie vastleggen, maar dat kan soms knap lastig worden; de kroegjes en discotheken in Lloret De Mar staan nu niet bekend om hun goede belichting. Met de LuMee telefoonhoes heb je zowel voor als achter een extra flitser. Genoeg licht om een seflie te maken samen met je nieuwe vakantieliefde. De hoes is er voor verschillende iPhones, is oplaadbaar en je kunt ze bestellen in veel bijzondere designs.

Gevonden op lumee.com vanaf $59,99

Soundbot Musical Beanie

Niet iedereen zoekt de zon op tijdens de zomervakantie. Voor degenen die gaan hiken in Schotland, een bezoekje brengen aan de warmwaterbronnen van Groenland of ergens anders de kou tegemoet reizen is er de muts met muziek. In de muts zitten twee speakers, een microfoon en een accu. Je kunt tot 5 uur muziek luisteren via Bluetooth, 7 uur bellen met het thuisfront en de muts blijft tot 60 uur stand-by. 

Gevonden op amazon.de voor €31,98

The Lovebox Spinning Heart Messenger box

Laat je je ouders, relatie of kinderen thuis op je vakantie? Met deze box kun je ze op een leuke manier laten weten dat je aan hun denkt. Stuur een berichtje en het hartje op de box begint te draaien. Op het scherm in het doosje wordt je bericht getoond. De lezers kunnen door een draai aan het hartje op hun beurt weer een bericht terug sturen. Waarom niet gewoon appen? Dit is toch veel bijzonderder. 

Gevonden op uncommongoods.com voor €89,07


Beeline Smart Compass Navigation for Bikes

‘Hadden we dan toch naar rechts gemoeten?’ Rijd je verkeerd met de auto dan is dat niet zo erg, je draait om en rijd door. Maar zoef je in Frankrijk met je fiets van de verkeerde kant van de berg af dan kun je dat hele stuk weer omhoog fietsen. Met het Beeline navigatiesysteem voor op de fiets voorkom je daarom misschien wel een echtscheiding op vakantie. Dit apparaatje bevestig je op je stuur en geeft door een simpele pijl aan waar je naartoe moet gaan. Download een fietsroute en hij lijdt je moeiteloos langs alle kleine dorpjes terwijl hij ook nog eens bijhoudt hoe hard je gaat. Leuk om over op te scheppen bij terugkomst!

Gevonden op stridanederland.nl voor €115,-

Intex Explorer K2 Kajak

Voor als je het Comomeer eens vanaf het water wilt bekijken. Deze opblaasbare kajak biedt plaats voor twee personen. Hij wordt geleverd met twee sets peddels, een pompje, een afneembare vin en een opbergtas. In de tas is het een pakketje van 41 x 59 x 32 cm, maar opgeblazen is hij meer dan 3 meter lang. Voor het ultieme comfort kun je de stoeltjes verstellen en heb je een bagageruimte aan boord.

Gevonden op opblaasbootshop.nl voor €99,-

Sunflake Packing Cubes

De vakantiestress begint al bij het inpakken. Zeker als je kiest voor een rondrit, of plant om veel tussenstops te maken. De Packing Cubes maken je vakantie een stukje comfortabeler. De zakken passen precies in je koffer, waardoor je optimaal de ruimte benut. Je kleren komen minder gekreukeld de koffer uit en je kunt alles beter sorteren. 

Een set van drie stuks via bol.com voor €24,99

Long Distance Friendship Lights

Na de vakantie komt het missen van je vakantierelatie. Deze lamp biedt een unieke manier om hem of haar te vertellen dat je nog steeds aan hem denkt. Raak hem aan en de kleur van de lamp verandert op je eigen lamp, maar ook op die van je liefje. Ook je liefje kan weer de lamp aanraken om een andere kleur door te sturen. 

Een set vindt je op uncommongoods.com voor €154,-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *