Boys ’n Toys – Mannengadgets

Vette gadgets, leuke speeltjes en handige apparaatjes. Dat betekent weer een pagina vol toys for boys. Technische hoogstandjes, handige gadgets en een startersset voor foil boarden. Dit allemaal om je leven aangenamer, gemakkelijker en veiliger te maken!

Slingshot Simulator Beginner Foil Set
kitemana.nl – € 1.049,00

Ben je een (wind)surfer of supper en wil jij wel eens een Foil surfplank uitproberen? Dan is deze beginnersset perfect. Met deze betaalbare softtop foil kiteboard en NF2 foil krijg je het foilen snel onder de knie. Je zult met vallen en opstaan beginnen, maar door de zachte bovenkant is ‘ie crashbestendig. Maak kennis met deze vette sport met deze beginnersset inclusief tas. Zie foto hierboven.

LG Signature OLED TV R9
lg.com – prijs n.n.b.

Wel compact, maar niet klein. Dat is de nieuwe LG Signature OLED TV R9. Hij heeft namelijk een schermdiagonaal van 65 inch. Hoe is hij dan toch compact? Hij rolt op in zijn behuizing! Een innovatief hoogstandje dus. Verder is de tv voorzien van een 4K OLED scherm, wat alleen maar kan betekenen dat je superscherp beeld hebt. De LG komt in de tweede helft van het jaar uit, dan wordt ook de prijs bekend.

Bear Grylls Survival Kit
radbag.nl – € 29,95

Wat heb je nodig om te overleven? De Bear Grylls Survival Kit. Met deze kit ben je op alle noodgevallen voorbereid wanneer je de natuur in trekt. Je hebt namelijk acht handige tools op zak, waaronder een waterbestendig tasje, mini-paraframe mes, noodfluitje, watervaste lucifers, naaisetje en meer. Ook al ga je niet op extreme expeditie, het is altijd handig om deze door Byr Grylls Survival Kit bij je te hebben. Je weet maar nooit wanneer je het nodig hebt. 

Tile Key Finder
Bol.com – € 24,99

We raken allemaal onze sleutels wel eens kwijt. Helaas kun je ze niet even bellen om een geluid te laten maken, om ze vervolgens terug te vinden. Of toch wel? Met de Tile Key Finder vind je binnen ‘no-time’ je sleutels weer terug door de ‘tile’ een geluid te laten maken of via GPS je sleutels te traceren. Aangezien er een ring aan zit, kun je hem ook aan of in je tas doen. Bovendien is er een variant voor in je portemonnee. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *