Winterse verleidingen. Ontdek de nieuwe verspakketten en ovengerechten (traybake) Albert Heijn Hurdegaryp

Iedereen kent het wel, de dagelijkse vraag: ‘Wat eten we vanavond?’. Een zoektocht naar recepten, een bezoek aan de supermarkt, en dan nog eens alles klaarmaken. Maar diep van binnen willen we allemaal hetzelfde: een gezonde en lekkere maaltijd zonder al te veel gedoe, het liefst op een duurzame manier en zonder voedselverspilling. Gelukkig heeft Albert Heijn de perfecte oplossing gevonden in de vorm van verspakketten en handige ovenplaatgerechten.

Een gouden formule voor gemak en gezondheid

De verspakketten van Albert Heijn zijn smaakvol, gemakkelijk en gezond. Gevuld met verse ingrediënten, perfect afgemeten, maken deze pakketten de vraag ‘Wat eten we vanavond?’ een stuk eenvoudiger. Geen zorgen meer over het overhouden van groenten, kruiden of andere ingrediënten; alles zit precies in de juiste porties. En het scheelt een hele tour door de supermarkt. Slechts enkele ingrediënten moeten zelf toegevoegd worden, de rest vind je allemaal in het pakket.

De creatieve kracht achter de schermen

Naast het culinaire gedeelte spraken wij Inez, de creatieve kracht in de supermarkt en achter de schermen. Ze helpt lokale ondernemers in Hurdegaryp om ook online te schitteren. Naast het bijhouden van de social media kanalen van Albert Heijn, steekt zij ook de handen uit de mouwen om buur-ondernemers in de spotlight te zetten. Om de lancering van het nieuwe Instagram en Facebook account te vieren, zijn er 20 heerlijke verspakketten weggegeven.

Volg @winkelpleinhardegarijp op Instagram en Winkelplein Hardegarijp op Facebook en blijf op de hoogte van de leukste acties en nieuwtjes aan het Fuormanderij in Hurdegaryp. Zo is Hardegarijp begonnen met een krasactie, waarin de Albert Heijn Hardegarijp ook grote prijzen weggeeft. Waaronder 1500 gratis producten en cadeaubonnen t.w.v. 50,- en 200,-

Op het eigen account van Albert Heijn Hurdegaryp worden de klanten niet alleen voorzien van boodschappen en aanbiedingen, maar ook van inspiratie, gezonde opties en regelmatige verrassingen. Dus houd zowel Winkelplein Hardegarijp als de kanalen van Albert Heijn Hurdegaryp goed in de gaten!

Albert Heijn Hurdegaryp
Fuormanderij 5
9254 GS, Hurdegaryp
ALBERT HEIJN HURDEGARYP
ALBERTHEIJNHARDEGARIJP
WWW.AH.NL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *