Winkelketen Didi failliet en mogelijke sluiting voor Steps

Eén kledingwinkel failliet en een andere die mogelijk dit voorjaar gaat sluiten. Het lijkt erop dat het niet goed gaat met de traditionele winkelketens. Grote online spelers als Zalando en Wehkamp veroveren een groot deel van de markt en ja, zeg nou zelf, online shoppen is toch ook wel makkelijk.

Maandag 6 januari vroeg winkelketen Didi nog uitstel van betaling aan, maar het mocht niet baten. De financiële problemen bleken toch een stukje erger te zijn dan gedacht en afgelopen dinsdag is het modeconcern daarom alsnog failliet verklaard. Het gaat om in totaal 81 winkels en er wordt gekeken naar de mogelijkheid voor een doorstart. Op dit moment is het Didi-filiaal in Leeuwarden, in het Zaailand, nog wel geopend.

Ook kledingketen Steps, die in Leeuwarden op de Nieuwestad zit, blijkt in de problemen te zitten. Naar verwachting gaat een groot aantal filialen dit jaar haar deuren sluiten. Of het ook gaat om de vestiging in Leeuwarden, dat is nog niet bekend. Steps is nu in elk geval gewoon nog open.

2 Reacties op “Winkelketen Didi failliet en mogelijke sluiting voor Steps”

  1. Ik wordt verdrietig van ’t lezen van dit soort berichten. Online kopen is, handig maar helpt veel om zeep helaas ????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *