Marleen Veenstra zamelt geld in voor Australië

Dierenvriend Marleen Veenstra is al een tijdje bezig met het inzamelen van geld voor Australië. Ze begon haar actie in november, de bosbranden woedden toen al in Australië. 

Een vriendin van Marleen vertelde haar over de branden in Australië en meldde dat de koala-opvang in Lismore donaties nodig had. Samen met de hulp van Wings for Animals haalde ze toen al 275 euro op.

Het vuur van Lismore is gelukkig al wel gedoofd en de opvang heeft geen donaties meer nodig. Toch heeft Marleen opnieuw een online oproep geplaatst. Er zijn veel kleine organisaties die geld nodig hebben. De oproepen worden vaak gedeeld en er is nu al bijna 4000 euro binnengekomen!

Het geld dat via Facebook wordt ingezameld gaat naar meerdere projecten. Waaronder naar Currumbin Wildlife Hospital en naar gespecialiseerde dierenartsen die dieren ter plekke kunnen verzorgen en helpen. Met het geld van de donaties kunnen zij de noodzakelijke medische hulpmiddelen kopen. 

De hulp in Australië is zeker nodig. Door het hele land zijn zo’n 172 branden ontstaan. Ruim duizend huizen zijn verband en alleen al in de staat New South Wales is een gebied ter grootte van België in vlammen opgegaan. Volgens schattingen zijn al meer dan 500 miljoen zoogdieren, vogels en reptielen overleden aan deze natuurramp. 

Wil jij ook geld doneren? Dat kan via deze link:  https://tikkie.me/pay/d6chu5p02gliqe6t7j6s

1 Reactie to “Marleen Veenstra zamelt geld in voor Australië”

  1. Wij zijn ook bezig met een organisatie voor Australië , we hebben al redelijk wat opgehaald, is het een idee krachten te bundelen?
    Ook Willen wij een vliegticket doneren aan iemand die naar Australië wil gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *