Winkelcentrum Zaailand: een bron van winkelplezier

Ben je onlangs nog in Winkelcentrum Zaailand geweest? De overdekte winkellocatie barst van de plekken waar je terecht kunt voor de nieuwste mode en diverse horecagelegenheden!

Op de begane grond tref je winkels die voor ieder wat wils bieden. Zo kun je een nieuwe outfit gaan shoppen bij onder andere Jack & Jones, Vero Moda, Pieces en The Sting. Vero Moda is onlangs zelfs uitgebreid en maar liefst drie keer zo groot geworden!

Daarnaast staat er geregeld een piano in het winkelcentrum. De muzikale talenten onder ons kunnen de bezoekers vermaken met een prachtig stukje muziek. En wanneer er een winkel verhuist, neemt een andere ondernemer het pand weer over. Zo is er altijd een wisselend aanbod in het winkelcentrum te vinden. Waarom zou je nog verder kijken?

Horecagelegenheden

Qua horecagelegenheden is er ook genoeg keus. Wat dacht je bijvoorbeeld van een lekkere bubbeltea bij Sweeteas of een lekker ijsje bij PUUR? En als je jezelf bij Haagens City trakteert op een lekker broodje heb je écht een topdag!

Wanneer je met de roltrap naar beneden gaat, kun je leuke woonaccessoires kopen bij de Xenos, de verrassende woon- en cadeauwinkel waar de producten nét even ietsje anders zijn dan bij de andere winkels. En heb je wat nodig voor je trouwe huisdier? Dierenspeciaalzaak Zaailand zit naast de Xenos. Zij bieden een breed assortiment met scherpe prijzen. En hoe handig: de ingang van de parkeergarage is ook in de kelder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *