Winactie | Twee keer een diner voor twee bij Barn & Barrels

Ken jij Barn & Barrels al? Op de plek waar vroeger Kareltje Kat’s zat, geniet je hier tegenwoordig van heerlijk en goed eten voor een lage prijs! Het laagdrempelige restaurant is ingericht als een leuk en gezellig Amerikaans eethuisje waar je kunt aanschuiven voor een cocktail, speciaalbier of lekker hapje.

Wat je hier dan vindt? Hier wordt voornamelijk met kip gewerkt! Van chicken tenders en hot wings tot worstjes en geroosterde halve kippen: je vindt het allemaal terug op de menukaart. En daar krijg je een heerlijke marinade naar keuze bij. En als kip niet jouw favoriete vleessoort is, kun je hier ook terecht voor leuke fajitas, spareribs en ontiegelijk goede burgers.

Ben je hier nou nog niet geweest? Dan is de winactie van vandaag ideaal: wij mogen twee keer een diner voor twee personen weggeven bij Barn & Barrels! Dat is een hoofdgerecht en een consumptie naar keuze per persoon. Dat is leuk, toch?!

Om kans te maken hoef je alleen maar de Facebookpagina of Instagrampagina van Barn & Barrels te liken. Tag onder ons Facebookbericht ook met wie je hier zou willen eten. That’s it!

Deze winactie loopt van 24 tot en 31 december. Op 2 januari maken we de winnaars bekend. Succes!

7 Reacties op “Winactie | Twee keer een diner voor twee bij Barn & Barrels”

  1. Ik doe graag mee aan jullie actie en wie ik mee wil nemen ia mijn nieuwe liefde. We hebben het allebei enorm druk in de zorg en daarom gun ik het ons beide om samen een moment bij jullie te mogen zijn en de heerlijkheden te proeven.

  2. Heerlijk, even uit eten na de drukte van kerst met alle kinderen thuis. Graag samen met mij allerliefste!

  3. Dit is toch in de Grote Hoogstraat, vlakbij De Lachende Koe? Ziet er leuk uit! Zelf ben ik alleen geen fan van die hoge barkruk-achtige stoeltjes, zeker niet voor een etentje. Zijn er ook, ahum, normale stoelen? 🤭

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *