Wil je winnen! Gratis oliebollen-pakket van de met goud bekroonde oliebollenkraam van Jeffrey op de Nieuwestad

Nu het oliebollenseizoen is, mogen we een gloeiend hete bol met poedersuiker niet overslaan. Wij kunnen er iedere dag wel eentje op. Daarom geven we in samenwerking met de oliebollenkraam op de Nieuwestad gratis oliebollen weg!

Dit is de prijs: 5 winnaars kunnen een oudejaarspakketknaller van Jeffrey winnen. In een zak zitten 22 verse oliebollen of krentenbollen, 8 appelbeignets of appelflappen t.w.v. € 30,-. Je haalt de prijs op bij de oliebollenkraam op de Nieuwestad (tegenover de Van Haren).

Wafels tot Nutellabollen

Bij Jeffrey voor de kraam sta je sowieso te watertanden! Natuurlijk zijn daar de ‘standaard’ olie- en krentenbollen (allebei veganistisch, wat goed is om te weten), maar kun je hier ook kiezen voor wafels in allerlei smaken, appelbeignets, appel-, bananen- en mokkabollen.

Ben je op zoek naar wat origineels? Dan kun je kiezen voor een tompoesbol, een amandelspijsbol, een bol met rum en rozijnen, een Nutellabol, een hagelslagbol of een Marsbol. Voor de duidelijkheid: de Marsbol is een bol waar een Mars in is gebakken en een hagelslagbol is een oliebol met chocolade en hagelslag eroverheen.

Zo win je een gratis zak oliebollen

Het is heel simpel: volg de Facebookpagina van de Oliebollenkraan Nieuwestad en tag hieronder een oliebol, that’s it. Zo maak je automatisch kans op één van de vijf zakken oliebollen!

Meedoen aan deze actie kan tot en met vrijdag 24 December 2021. De winnaars krijgen bericht. 

9 Reacties op “Wil je winnen! Gratis oliebollen-pakket van de met goud bekroonde oliebollenkraam van Jeffrey op de Nieuwestad”

  1. Ik kom uit Zaandam en heb nognooit zulke lekkere oliebollen geproefd.
    En zoveel variaties. Prachtig.
    30 december kom ik weer naar Leeuwarden en kom ze weer halen.

  2. Lekker oliebol,mensen massaal naar de nieuwestad,voor het lekkerste gebak,deze kraam is met goud bekroond ,dat moet worden beloond,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.