Heb je een ‘vet’ project? Verdubbel je budget!

Creatieve verdubbelaar

De ‘creatieve verdubbelaar’ is een regeling tussen de Gemeente Leeuwarden en Mooiedingenmakers. Bedoeld voor zzp’ers uit de creatieve en culturele sector van Leeuwarden. Opdrachtgevers uit de MKB die klussen hebben voor deze zzp’ers, kunnen het budget van de opdracht verdubbelen tot €1.500,-. Al moet je er wel snel bij zijn, want er is ‘slechts’ dertigduizend euro beschikbaar gesteld.

Voorwaarden

Er zijn uiteraard wel een aantal voorwaarden waar je als opdrachtgever aan moet voldoen. Zo moet de zzp’er uit de creatieve en/of culturele industrie van Leeuwarden komen. Ook mag je niet oneindig gebruik maken van deze regeling. Een opdrachtgever mag éénmaal een beroep doen op het verdubbelen van zijn of haar budget. En makers oftewel de zzp’ers kunnen twee keer gebruik maken van de ‘Creatieve Verdubbelaar’. Het bedrag dat aangevraagd kan worden is €750,-. Een maximaal van 50% van het totale project.

Voor welke projecten is de regeling bedoeld?

Heb je een nieuwe webdesign nodig? En daar ook wat nieuwe menukaarten bij wil laten schrijven? Wil je nieuwe foto’s voor de producten die je verkoopt? Of een nieuwe muurschildering voor op kantoor? Zulke projecten komen allemaal in aanmerking voor de nieuwe regeling. Aanvragen kan eenvoudig via de website van creatieveverdubbelaar.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *