Wijnlokaal Bij de Mannen wint prijs!

Wijnlokaal Bij de Mannen is uitgeroepen tot één van de vijftien beste wijnbars van Nederland volgens de landelijke ‘Winebar of the Year 2019’-verkiezing!

De maanden november en december stonden in het teken van stemmen door gasten en onaangekondigde bezoeken van een vakjury én mystery guests. Tijdens deze bezoeken werd er beoordeeld op verschillende facetten. Er werd onder andere gekeken naar de hoeveelheid open wijnen, aanwezige kennis van het personeel, het juiste glaswerk, bijpassende kleine gerechtjes, de service, gastvrijheid en of er een overzichtelijke wijnkaart werd gepresenteerd. Bovenal was van belang of de eerste functie van de locatie vooral die van wijnbar is en niet van wijnrestaurant of brasserie.

Naar aanleiding van deze bezoeken is de wijnbar “Bij de Mannen” op de Horecava op 16 januari uitgeroepen tot 1 van de 15 beste wijnbars van Nederland. ‘Dit jaar helaas geen top 5 notering, maar dit te mogen beleven in ons openingsjaar vinden wij als team een ware prestatie waar wij erg trots op zijn. Wij zijn klaar voor 2020!’, aldus eigenaren Elmar van Luijk en Gijsbert Pap. ‘Komen jullie zelf ervaren waarom de jury tot hun oordeel is gekomen?’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *