Nintendo-pretpark in Japan wordt levensgrote videogame

Het pretpark Super Nintendo World in de Japanse stad Osaka moet een levensgrote videogame worden, volgens een verslaggever van persbureau Bloomberg. Vorige week was er een persconferentie over het park, daar werd onder meer bekendgemaakt dat bezoekers van het park een armband krijgen die ze kunnen koppelen aan een app op hun smartphone. 

De armbanden volgen de bezoekers als ze door het park lopen. Daar kunnen ze verschillende doelen behalen, het opnemen tegen andere bezoekers en digitale muntjes verzamelen. 

Super Nintendo World wordt onderdeel van het pretpark Universal Studios in Osaka Japan. Er is nog weinig bekend over de onderdelen van het Nintendo-park, maar volgens Bloomberg wordt het park volledig gebouwd in de stijl van Super-Mario. Ook kunnen we een Mario-Kart attractie verwachten. Verder komen er nog verschillende ander klassieke Nintendo-locaties voorbij, zoals het kasteel van Peach.

Het park moet in de zomer van 2020 de deuren openen. Nintendo heeft al aangeven dat ze later nog een park willen bouwen in Singapore, Los Angels en Orlando.

Bron: Nu.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *