Weekendtips: Brak in ’t Park, Psy-Fi, Iepen Air Bios en de Visserijdagen

Aankomend weekend is er genoeg te doen in Leeuwarden en omgeving. Met Brak in ’t Park, de Harlinger Visserijdagen, het Psy-Fi festival en Iepen Air ontkom je niet aan een enorm gezellig weekend.

Brak in het Park

Prinsentuin | zaterdag 31 augustus van 16u tot 00u

Heb jij de intro van je studie nog maar nét overleefd, vind je die eerste dagen college ook moeilijk of heb je een hele wilde zomervakantie gehad? Kom dan even lekker uitbrakken in de Prinsentuin! Tijdens Brak in het Park kan je genieten van verschillende soorten muziek op twee podia en kun je eten en drinken halen.

IepenAIR BIOS

Dr. Zamenhofpark | vrijdag 30 augustus & zaterdag 31 augustus

IepenUP organiseert deze zomer opnieuw de IepenAIR BIOS. In twee weekenden kan je je vakantiebrein opladen met bijzondere verhalen over hoe wij samenleven in een steeds sneller veranderde wereld. Vrijdag wordt de documentaire ‘The Biggest Little Farm’ vertoond en zaterdag kan je genieten van de film ‘BUGS’

Harlinger Visserijdagen

Harlingen | Vrijdag 30 augustus & zaterdag 31 augustus

De zestigste editie van de Harlinger Visserijdagen is al van start gegaan, maar er staan nog twee spectaculaire evenementen op de planning: het Harlinger Piratenfestijn, met optredens van onder andere Peter Beense en Django Wagner en Harlingen Live!, waar Memphis Maniacs en Vangrail optreden. De entree voor beide feestjes is gratis en het worden twee fantastische avonden.

Psy-Fi festival

De Groene Ster Leeuwarden | 28 augustus t/m 1 september

De zevende en tevens laatste editie van Psy-Fi zorgt dit weekend voor een knalfeestje. Met muzikale optredens, vuurshows en theateroptredens kan je het hele weekend genieten. Naast alle optredens kan je ook genieten van verschillende kunstwerken. Tickets kan je bestellen via de website van Psy-Fi. 

Foto: Brak in het Park

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *