Wayback Burgers wil naar Leeuwarden!

Wayback Burgers komt je waarschijnlijk (nog) niet bekend voor en dat is ook heel begrijpelijk. Op dit moment is er in Nederland namelijk nog maar één filiaal en dat is in Breda. In de komende twintig jaar is het de bedoeling dat hier nog zo’n 75 restaurants bijkomen, onder andere dus in Leeuwarden!

In 1991 begon het allemaal toen een klein hamburgerrestaurant genaamd Jake’s Hamburgers opende in Newark Delaware, Amerika. Uiteindelijk is het restaurant verder gegaan onder de naam ‘Wayback Burgers’. Hoewel de populariteit in Amerika nog steeds het grootst is, is het restaurant in de loop van de jaren uitgegroeid tot een succesvolle, internationale formule.

Bij Wayback Burgers wordt grotendeels het concept van een fastfoodketen als Burger King en McDonalds gevolgd, maar in bepaalde opzichten onderscheiden zij zich. Zo wordt er gewerkt met verse en hoge kwaliteit producten. Daarnaast word je bediend aan je tafel en hoef je niet zelf heen en weer de lopen. Met andere woorden, je krijgt de service van een regulier restaurant en tegelijkertijd de snelheid en prijs van een fastfoodketen.

Voordat Wayback Burgers daadwerkelijk naar Leeuwarden komt, moet er eerst een franchisenemer gevonden worden. Het is dus nog even afwachten!

Wil je meer info over Wayback Burgers? Kom dan naar de franchisemarkt op woensdag 29 januari van 19.00 tot 21.30 in de grote zaal van Boutique Hotel Catshuis (naast Fire Café). Aanmelden is verplicht en kan via deze link.

1 Reactie to “Wayback Burgers wil naar Leeuwarden!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *